2777
2789
عنوان

شوهرم نه میذاره من برم خونه خواهرش نه خودش میره

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست
اخه دختر مسافتمون ۲۴ ساعته اگه بفهمن نیم قدمیشونم نکفتم خیلی اوضاع خیت میشه!

شوهرت یه چیزی میدونه که نمیگه اصلا دخالت نکن اصلا 

منم یبار همچین اتفاقی واسم افتاد 

بعد فهمیدم مادرشوهرم یبارم بهم پشت سرم توهین کرده بود و به شوهرم برخورده بود و به منم نمیتونست بگه 

هرچی میگفتم بریم و... نمیرفت 

بعد فهمیدم علتشو 

گیر نده

به روابط خواهر برادری دخالت نکن. با همسرت همراهی کن به نطرم. مهم نیست ببیننتون. بعدا هر چی سد بگو شو ...

وای نه اصلا اینجوری نگو تو بد وضعیتی گیر افتادم کلا مادر شوهرم هفته ای سه بار و زنگ میزنه هر بار دارم دروغ میگم ک اره خونه ام و فلان.. 

چشم سعی میکنم دیگه دخالت نکنم پیش خودم وجدانم راحته بارها اصرار کردم حتی از شهرمون سوغاتیشم خریدم ک یه درصد همسرم راضی شد ببرم براشون

خدای رنگین کمان🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همسرم میگه اگه گفتن چرا نگفتی بگو من نذاشتم من هر شب این حرفارو مرور میکنم تو ذهنم انقد استر ...

وااا 

ول کن دوست داری خودخوری کنی بگو صدبار التماس کردم نراشت

خیلی شلوعش کردی دخالت نکن تو روابطشون

🥲من همیشه ترس قضاوت شدن دارم از این اخلاقم متنفرم همیشه میخوام همه ازم راضی باشن واسه همین میخوام همه باهم خوب باشن که یوقت سو تفاهمی پیش نیاد ولی چشم سعی میکنم دخالت نکنم

خدای رنگین کمان🕊️

🥲من همیشه ترس قضاوت شدن دارم از این اخلاقم متنفرم همیشه میخوام همه ازم راضی باشن واسه همین میخوام ه ...

اینو بزار کنار منم از همین اخلاقم ضربه خوردم... تازه ازدواج کردی؟ از من به تو نصیحت هیچوقت همه رو نمی تونی راضی کنی. بقیه برات مهم نباشن خودت مهمی و ارامشت

منم شوهرم خونه خواهرش نمیره اوایل خواستم رابطه رو بهتر کنم که رفت و آمد داشته باشه چون واسه موضوعی ب ...

شوهرم میگه اون هر وقت از شهر ما رد میشه بره خونه مادر شوهرم چرا نمیاد خونمون حتی این اخرین باری که اومده بودن من خیلی دور از چشم همسرم اصرار کردم گفت  ایشالله یه وقت دیگه .. بعد اینکه همسرم دوسال یه مریضی گرفتن میگه چرا خواهرم زنگ نمیزنه بهم چرا مناسبت ها عید میشه یه زنگ نمیزنه از این دسته دلخوری ها..

خدای رنگین کمان🕊️

اینو بزار کنار منم از همین اخلاقم ضربه خوردم... تازه ازدواج کردی؟ از من به تو نصیحت هیچوقت همه رو نم ...

بعدا همون ادما ازت طلبکار میشن سر همینکه دلت میخواد همه ازت راضی باشن...

اینو بزار کنار منم از همین اخلاقم ضربه خوردم... تازه ازدواج کردی؟ از من به تو نصیحت هیچوقت همه رو نم ...

ن عزیزم رفتم تو نهمین  سال عروسیمون 

ولی هنوز نتونستم این اخلاق و تغییر بدم 

خدای رنگین کمان🕊️

به نظرم روزهای اخر که کارتون داره تموم میشه یه عصری یا یه شبی برین خونشون دیگه خواهر وبرادر سالی یکب ...

منکه از خدامه دختر همسرم راضی نمیشه با این صحبت های درست دوستانم بهتره من دیگه دخالت نکنم چون پیش وجدان خودم خیالم راحته ک چندین بار به همسرم تاکید کردم بریم

خدای رنگین کمان🕊️