بچها ما الان یه ۱۰ روزی میشه اومدیم همسرم یه پروژه ای گرفته که خونه ام برامون تهیه کردن
هرچی اصرار میکنم یه سر بریم خونه خواهرت زشته مارو بیرون میبینه همسرم میگه دوست ندارم هر رفتی امدی داره واقعا از اینکه به خواهر شوهرم نگفتم و نمیذاره بگم از این پنهون کاری خسته شدم همش میترسم بیرون مارو ببینه بد بشه .. به همسرم میگم میگه تعارف ندارم که بهش میگم تو نمیای منم نمیام .. من هر دفعه مادر شوهرم زنگ میزنه مخفی میکنم ک اومدیم سفر میگم خونه ام.. از اونور واقعا انقد اصرار کردم به همسرم خسته شدم .. اینم بگم من مشکلی با خواهر شوهرم ندارم برام عزیزه واقعا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🥲من همیشه ترس قضاوت شدن دارم از این اخلاقم متنفرم همیشه میخوام همه ازم راضی باشن واسه همین میخوام همه باهم خوب باشن که یوقت سو تفاهمی پیش نیاد ولی چشم سعی میکنم دخالت نکنم
🥲من همیشه ترس قضاوت شدن دارم از این اخلاقم متنفرم همیشه میخوام همه ازم راضی باشن واسه همین میخوام ه ...
اینو بزار کنار منم از همین اخلاقم ضربه خوردم... تازه ازدواج کردی؟ از من به تو نصیحت هیچوقت همه رو نمی تونی راضی کنی. بقیه برات مهم نباشن خودت مهمی و ارامشت
منم شوهرم خونه خواهرش نمیره اوایل خواستم رابطه رو بهتر کنم که رفت و آمد داشته باشه چون واسه موضوعی ب ...
شوهرم میگه اون هر وقت از شهر ما رد میشه بره خونه مادر شوهرم چرا نمیاد خونمون حتی این اخرین باری که اومده بودن من خیلی دور از چشم همسرم اصرار کردم گفت ایشالله یه وقت دیگه .. بعد اینکه همسرم دوسال یه مریضی گرفتن میگه چرا خواهرم زنگ نمیزنه بهم چرا مناسبت ها عید میشه یه زنگ نمیزنه از این دسته دلخوری ها..
به نظرم روزهای اخر که کارتون داره تموم میشه یه عصری یا یه شبی برین خونشون دیگه خواهر وبرادر سالی یکب ...
منکه از خدامه دختر همسرم راضی نمیشه با این صحبت های درست دوستانم بهتره من دیگه دخالت نکنم چون پیش وجدان خودم خیالم راحته ک چندین بار به همسرم تاکید کردم بریم