2777
2789

بچها ما الان یه ۱۰ روزی میشه اومدیم همسرم یه پروژه ای گرفته که خونه ام برامون تهیه کردن  

هرچی اصرار میکنم یه سر بریم خونه خواهرت زشته مارو بیرون میبینه همسرم میگه دوست ندارم هر رفتی امدی داره واقعا از اینکه به خواهر شوهرم نگفتم و نمیذاره بگم از این پنهون کاری خسته شدم همش میترسم بیرون مارو ببینه بد بشه .. به همسرم میگم میگه تعارف ندارم که بهش میگم تو نمیای منم نمیام .. من هر دفعه مادر شوهرم زنگ میزنه مخفی میکنم ک اومدیم سفر میگم خونه ام.. از اونور واقعا انقد اصرار کردم به همسرم خسته شدم .. اینم بگم من مشکلی با خواهر شوهرم ندارم برام عزیزه واقعا

چیکار کنم بنظرتون؟ 

خدای رنگین کمان🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روابط خواهر برادری دخالت نکن. با همسرت همراهی کن به نطرم. مهم نیست ببیننتون. بعدا هر چی سد بگو شوهرم نزاشته نخواسته. خودتو در گیر نکن. شوهرت خودس خواهرشو بهتر میشناسه. من از خدامه شوهرم اینکارو کنه 

اخه میترسم از چشم من ببینن بگه داداشم نگفت تو چرا نکفتی از ری اکشنشون میترسم

نترس. جوابشونو بده بگو من تو ذوابط خواهر برادری دخالت نمی کنم. همون بهتر که شوهرت اینجوریه. اینجور خوبه که با هاشون اختلاف داشتبه باسی ولی شوهرت همش دنبال رابطه و رفت و امد با اونا باشه. بخدا الان برد با توعه. 

منم شوهرم خونه خواهرش نمیره اوایل خواستم رابطه رو بهتر کنم که رفت و آمد داشته باشه چون واسه موضوعی با دامادشون شکر ابه بینشون ولی وقتی دیدم خواهرش واقعا فهم صحبت نداره و کلا خیلی عجیبه خیلیم خوشحال شدم ارتباطی نداره از خدامه با هیچکدومشم ارتباطی نداشته باشه یکی از یکی عصاب خورد کن تر 

باز خوبه مال شما خوبه چرا همسرتون نمیره؟

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

چه سخت اما اگه فهمید جلو خود همسرت بگو من ادم پنهون کاری نیستم ازم میخوان پنهون کاری کنم سخت نگیر را ...

اتفاقا همسرم میگه اگه گفتن چرا نگفتی بگو من نذاشتم من هر شب این حرفارو مرور میکنم  تو ذهنم انقد استرسیم

خدای رنگین کمان🕊️