2777
2789
عنوان

خواب های عجیب این روز های من

70 بازدید | 10 پست

سللم ، این روز ها خواب های عجیبی می بینم .. هیچ تغییری هم در زندگیم اتفاق نیوفتاده ..

خواب خریدن لباس ، گم شدن کفش ، باغ پر درخت سرو ، گم شدن در فرودگاه ..

دلیل این ها چیه ؟ 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گم شدن کفش زیاد میبینم

دغدغه ی دو راهی در زندگی تون ندارین ؟ کفش مسیر ِ زندگیه

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

عزیز دلم سعی کن ذهنت رو آروم کنی و افکارتو مدیرت کنی خواب های نا آروم ما ریشه توی افکار پریشونمون داره 

قبل خواب صلوات بفرست و ایتکرسی بخونی🥰

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

خوابت عمیق نیست یا استرس داری از این خوابا میبینی

جالبه

عزیز دلم سعی کن ذهنت رو آروم کنی و افکارتو مدیرت کنی خواب های نا آروم ما ریشه توی افکار پریشونمون دا ...

ممنون مهربان 

من خیلی وقتا خواب میبینم پا برهنه یا با دمپایی رفتم بیرون مثلا دانشگاه یه عالمه استرس میگیرم😂🤣

چه جالب