2777
2789
خوب این ربطی به درونگرایی تو نداره و تو کمی میترسی...ترس از تحقیر شدن ترس از ارتباط گرفتن...ولی این ...

وای خدایا، اینطوریه که هرروز از مدرسه میام میخوام بشینم گریه کنم

در خاطراتی که هرگز نساختیم ، سوختیم. 

ایجاد ارتباط یه مهارته که میتونی با تمرین کردن به دست بیاری و توش حرفه ای بشی...اصلا نگران نباش

دلم میخواد خرفه ای شم

منم مثل اسی تله شرم دارم 

اضطراب اجتماعی دارم و میانگرام باددوست و خانداده شیطون و کلی بگوبخند و ور ور 🤣 با فامیلا و همسایه و اینا درحد لزوم صخبت میکنم یا جوابی میدم

یه چیز بگم ؟

من بلد نیستم خاطره تعریف کنم بلد نیستمااااا نزدیکه سی سالمه بلد نیستم . حس کنم تعریع کنم همه منونگاه میکنن قضاوت میکنن بعد وسطش یادم میره و تپق میزنمو براهمین ترجیح میدم لال باشم اصلا🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد خرفه ای شممنم مثل اسی تله شرم دارم اضطراب اجتماعی دارم و میانگرام باددوست و خانداده شیطون ...

عزیزم تو از هزارتا برونگرا برونگرا تری اصلا مشکلی هم نداری نگران نباش🤣😭

در خاطراتی که هرگز نساختیم ، سوختیم. 

توروخدا درمان موثر اضطراب اجتماعی رو بگو دانشگام ک تموم شد بیشترو بیشترشد

ما تو علم روانشنایی چیزی داریم به اسم گفتار درمانی جمعی....شما بصورت دایره ای روی یه صندلی میشینی و صندلی های دیگه هم کسانی هستن که مثل شما اضطراب اجتماعی دارن و شما به نوبت برای بقیه صحبت میکنی..بقیه هم از ترساشون میگن و شمام از ترس هات میگی...بعدش ریشه ترس هات رو مشاوره میکشه بیرون و درمان میکنه

ما تو علم روانشنایی چیزی داریم به اسم گفتار درمانی جمعی....شما بصورت دایره ای روی یه صندلی میشینی و ...

یا مثلا خاطره تعریف میکنم کسی نمیخنده میخوام برم بمیرم انقد افکارمنفی میاد سراغمممم

دلم میخواد خرفه ای شممنم مثل اسی تله شرم دارم اضطراب اجتماعی دارم و میانگرام باددوست و خانداده شیطون ...

خوب اینا مشکلات کلامی هست و میشه به راحتی درمانش کرد...یه جلساتی هست که شما میری روی صحنه و برای چندین نفر سخنرانی میکنی و همه مسخره ات میکنن و تو میشینی یکی دیگه میره و تو باید اونو مسخره کنی...این قصه کم کم تبدیل به عادت میشه و میفهمی چیز مهمی نیست