2777
2789
عنوان

از رفتارهای خانوادم زده شدم

262 بازدید | 21 پست

هیچ وقت طوری رفتار نکردن که من جلوی شوهرم به وجودشون افتخار کنم 

همیشه آویزون همیشه طلبکار یه ارزن محبت خودشونو یه خروار میبینن یه کوه محبت مارو وظیفمون 

هزار بار میان خونم روی سرم میزارمشون براشون بهترینهارو میپزم خونرو با خستگی و بچه کوچیک تمیز میکنم میان میخورن اضافشم برای فردا میبرن خودمم براشون میزارم خونه رو از بالا تا پایین بهم میریزن تهش بچه هاشون یه دست کتک هم به بچه هام میزنن پا می‌شن میرن دریغ از یه تعارف خشک و خالی که تو هم خونه ی ما بیا 

یه وقتها بدون دعوت میرم میگم چند بار اومدن بزار یه بار من برم شامم هم میبرم میرم میبینم طرف دو کیلو میوه نخریده دو تا کفگیر برنج ته قابلمشه میگه شام داریم به خدا خیلی وضعشون خوبه اونقدر خدا بهشون داده که این پولها براشون هیچی نیست 

قبل ازدواجتم همینجور بودن؟

یه سری خانواده ها، بچه رو کلا نون خور اضافی میبینن بعد اینجور میشه

بنظرم رفت و امدتو کمتر کن اینجور خودت کمتر اذیت میشی خونه شونم که میری در حد نیم ساعت برو بشین و برگرد توقع هیچی هم نکن برگرد خونه خودت بعدش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل ازدواجتم همینجور بودن؟یه سری خانواده ها، بچه رو کلا نون خور اضافی میبینن بعد اینجور میشهبنظرم رف ...

قبل ازدواجم بله خواهر برادرم همینطوری بودن یکیشون که کلا خونه ی مادرم صبحانه نخورده صورت بچه هاشو نمیشست اول صبح خونه ی مامانم بود اونقدر اومد که من کنکورو خراب کردم 

قبل ازدواجتم همینجور بودن؟یه سری خانواده ها، بچه رو کلا نون خور اضافی میبینن بعد اینجور میشهبنظرم رف ...

من توقع ندارم ولی توقع نداشتن من تاثیری در کم توقع شدن اونا نداره اونا توقع دارن هر هفته خونمن

اینارو ول کن من توجهم به این جلب شد ک شوهرت چقد آقا و با ادبه 

اگه خانوادت خوب نیست قدر شوهرتو بدون

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

قبل ازدواجم بله خواهر برادرم همینطوری بودن یکیشون که کلا خونه ی مادرم صبحانه نخورده صورت بچه هاشو نم ...

الهییی

حالا الان که دیگه اون چیزا گذشته

تو دلت اونارو ببخش و سبک باش

از این به بعد دیگه فکرتو ببر به سمتی که خانواده خودتو بچسبی و تمرکزت رو خودت و شوهرت و بچه ت باشه. 

رفت و امدتم در حد سر زدن یا حتی زنگ زدن بکن. پول هم قرض نده بگو قسط دارین یا ندارین. 

سخته اینجور رفتار کردن اسون نیست میفهمم اما خب چاره چیه 

عمر ادمیزاد کوتاه تر از این حرفاس. فقط احترام نگهدار لازم نیست واقعا از جون و دل مایه بذاری

خواهرت اینطوریه یا برادرت

مهمونی رو خب درست قرار بذارید .... چرا بی خبر و سر زده میری که طرف میوه نداشته باشه تو خونه

و چرا اینهمه دعوت میکنی و غذا همراه مبکنی که الان ناراحت بشی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اینارو ول کن من توجهم به این جلب شد ک شوهرت چقد آقا و با ادبه اگه خانوادت خوب نیست قدر شوهرتو بدون

اتفاقا منو متهم به بدبینی میکنه میگه ویژگی‌های بدشونو نبین بگرد دنباله خوبیاشون😁تو دلم میگم گشتم نبود نگرد نیست

من توقع ندارم ولی توقع نداشتن من تاثیری در کم توقع شدن اونا نداره اونا توقع دارن هر هفته خونمن

اره میفهمم ولی خب خودت باید یجوری پاشونو کم کم از خونت ببری.

چون خانواده رو که نمیشه بلاک کرد یا کلا قطع رابطه کرد

فقط میشه کمتر کرد

خواهرت اینطوریه یا برادرتمهمونی رو خب درست قرار بذارید .... چرا بی خبر و سر زده میری که طرف میوه ندا ...

هردوشون بدونه دعوت میان و من به محض اینکه تماس میگیرن تدارک میبینم میرم خرید میکنم غذا میدم چون میدونم چشمشون دنباله غذاست میرن میگن اونهمه غذا اضافه بود چرا نداد برای بچه هامون خیلی شنیدم که پشته بقیه گفتن  

اتفاقا منو متهم به بدبینی میکنه میگه ویژگی‌های بدشونو نبین بگرد دنباله خوبیاشون😁تو دلم میگم گشتم نب ...

عزیزممم ماشالا به ادبش 

حسابیییی توام هواشو داشته باش

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)