2777
2789

ماشه جان 

خدا نجاتت بده عزیزم 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی هستمثل خودته؟

ن بنده خدا محترمانه میخاست قانعش کنه کارش اشتباهه ک چوبشو خورد و گیر افتاد 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

همه بهم توهین کردید هیچکس منو درک نکرد ولی من باید همه رو درک کنم

واقعا توقع داری دست بزنیم برات؟😐😐😐😐😐😐

کمبود توجه داری از پدرت؟چته؟شوهرت خوبت میکنه والا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

سلام بله هستم

چرا درخواست دوستیمو قبول نمیکنی🥺

یه چیزای خصوصی میخواستم بهت بگم 

مثلا من پدر نداشتم واین آقا رفتار پدرانه ای باهام داشت

ولی شوهر اولم اینطوری نیست شوهره پدر نیست 

من پدر میخوام

ببین عزیز جان 

کاری که داری میکنی تا آخر عمر برای آسایش و احساس راحتی نمیذاره 

تا آخرین لحظه طندگیت ظلمی که در حق همسر خودت و خانم اون آقا کردی نمیزاره راحت و با وجدان آسوده زندگی کنی 

الان فقط میخوای به اون آقا برسی و هیچ چی برات مهم نیست چون اولین باره عاشق شدی و این احساس برای خیلی ارزشمنده 

ولی چهار روز دیگه میفهمی این احساس ، هر چقدرم فوق العاده و جالب ، ارزششو نداشت که اینطوری به روح و روان و شرافت خودتو بقیه آسیب بزنی و همه چیزو خراب کنی 

چرا درخواست دوستیمو قبول نمیکنی🥺یه چیزای خصوصی میخواستم بهت بگم مثلا من پدر نداشتم واین آقا رفتار پ ...

یکی مثل خودت سر زندگی خاهرت بیاد 

نطرت چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بله من پدر ندارم

الان پیام بالاتو خوندم فهمیدم…

(من تو تاپیک قبل تند رفتم هرچند حق ولی نباید میرفتم معذرت میخوام ببخشید)

ولی بهتره از این اقا و زندگیش فاصله بگیری هیچکدوم از شما چهارتا لایق این بدی نیستین !

تو حق نداری کمبودهات و با خراب کردن زندگی بقیه جبران کنی برو ی مشاور و سعی کن درمان بشی لطفا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}