2777
2789
من بعضی وقتا از اون زده میشم و یاد همسر اولم میفتم اون خیلی خوب و محجوب بود ولی این متاهله با دوستم ...

ببین میتونی باهاش صحبت کنی ؟

بشین یه بار از اول همه این چیزایی که برای من گفتی رو برای همسر اولت هم بگو ، بهش مهلت بده که بره و فکر کنه ببینه میتونه تو رو ببخشه یانه 

خودت میگی هنوزم دوست داره ولی اذیتت میکنه 

اون رفتارایی که به نظرت آزاد دهندست رو بهش بگو ، بگوکه اذیت میشی و انتظاراتت رو بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میتونی باهاش صحبت کنی ؟بشین یه بار از اول همه این چیزایی که برای من گفتی رو برای همسر اولت هم ب ...

احساس میکنم گاهی که یادش میفته من خیانت کردم از من متنفر میشه

آخه یه مدت از دخترا متنفر شده بود 

منم میگم نیکا کن باید ناز اینو بکشم من مردم انگار

من دیگه نمی‌خوام زندگیشونوخراب کنم و با مرد دیگه کاری ندارم این یه رابطه از پایه اشتباه بوده ولی روم ...

آفرین ، ببین خودتم دلت نمیخواد زندگی اونا به هم بخوره 

همه مردا رفتارای منزجر کننده و چندش آور دارن ، همشووون 

فقط نوع رفتاره فرق میکنه . میدونم وقتی همسرت لوس میشه چقدر حالت ازش به هم میخوره ولی مطمئن باش باهر مرد دیگری هم ازدواج میکردی یه سری رفتارای رو مخ و مضخرف داشت . هیچ مرد بی عیبی نیست حتی اون مردی که فکر میکنی عاشقشی ، اگه با اونم بری زیر یه سقف تازه میبینی بعضی رفتاراش چقدر رو مخه

قبول کن که همسرت یه سری ایرادا داره و یه سری رفتاراش برات دوست داشتنی نیست . ولی به این فکر که که با این وجود بازم زندگیتون ارزش ادامه دادن رو داره و چیزایی هست که دوسشون داشته باشی و به خاطرشون بخوای به زندگی با همسرت ادامه بدی

اون خانواده خودشو داشت من می‌خوام دوباره برگرده به خانوادش منم برگردم به عشق اولم و اصلیم فقط نمی‌دو ...

یعنی تو از رابطه با این آقای دوم  ( عشقت ) یه بچه داری ؟ 

صیغش شده بودی ؟

آفرین ، ببین خودتم دلت نمیخواد زندگی اونا به هم بخوره همه مردا رفتارای منزجر کننده و چندش آور دارن ...

من به خودم شک دارم 

اگه هنوز به اون فکر کنم چی 

ولی زندگیشون رو نباید بهم بزنم 

اون مرده زنشو دوسش داره 

من نمی‌خوام خونه خراب کن شم

شوهر اولم منو لوس نمیکنه همش با من منطقی رفتار می‌کنه من نمی‌خوام من می‌خوام خیلی لوس باشم

خب عزیزم ببین یه بخشی از سختی های زندگی مشترک همینه دیگه 

همینکه یه سری از رفتاراتون با هم نمیخونه 

هر زن و مردی این چالشا رو با هم دارن ، یه سریاش حل میشه یه سریاش نه 

و اشکالی هم نداره . قرار نیست همه تفاوت ها و ناسازگاری ها و عدم تطابق های بین زن و مرد حل بشه 

از یه سری هاش باید گذر کرد . اگه بخوای زندگی مشترک خوبی داشته باشی یه جاهایی باید از یه سری خواسته هات چشم پوشی بکنی ، و واقعا اون رابطه ارزش گذشت تو رو داره 

این در مورد هر رابطه ای صادقه 

باید به این فکر کنی که ول کردن این مرد چه سود و زیانی برات داره و باهاش بودن چه سود و زیانی 

وقتی حساب کتاب کنی میبینی با وجود مشکلاتی که این مرد داره ، ولی بازم باهاش بودن ارزششو داره 

خب عزیزم ببین یه بخشی از سختی های زندگی مشترک همینه دیگه همینکه یه سری از رفتاراتون با هم نمیخونه هر ...

آخه از دخترم بدش میاد یه بار گفت اینو ببر باهمونی که باهاش خوابیدی بده نگهش داره 

من خیلی ناراحت شدم 

تو زمانی که میخواستم برگردم بهش باهاش یکی شم 

خب دخترم بخشی از وجودمه اونم باید بپذیرم دیگه تا زمانی که خودمون بچه دار شویم بشم دوخواهر و یه برادر

خب عزیزم ببین یه بخشی از سختی های زندگی مشترک همینه دیگه همینکه یه سری از رفتاراتون با هم نمیخونه هر ...

خب من گاهی پیش خودم فکر میکنم نکنه اولی رو به خاطر پولش می‌خوام 

بعدش میگم یعنی من عشقمو به پول فروختم

خب من گاهی پیش خودم فکر میکنم نکنه اولی رو به خاطر پولش می‌خوام بعدش میگم یعنی من عشقمو به پول فروخت ...

دیگه اینا چیزاییه که با صحبت با مشاور مشخص میشه

من بیشتر از این اطلاعاتی ندارم که بخوام کمک کنم 

دیگه اینا چیزاییه که با صحبت با مشاور مشخص میشهمن بیشتر از این اطلاعاتی ندارم که بخوام کمک کنم

من خیلی بی پولم🥺

فکر کنم اولی فقط پولش جذابیت داره 

من هنوز به عشقم فکر میکنم و عاشقشم