خب اول از همه، سینه مرغ رو مثل یه آشپز نینجا، نواری و ضخیم خورد میکنیم. نه اونقدر ضخیم که فکر کنه استیکه، نه اونقدر نازک که گم بشه تو تابه! 😅
بعدش میریم سراغ پیاز کوچولو و سیر درشت. پیاز رو مثل کسی که از خواب بیدار شده و هنوز گیجه، خورد میکنیم. سیر هم که همیشه ادعای بزرگی داره، با افتخار وارد بازی میشه!
حالا وقتشه که سس مایونز و ماست ساده یا چکیده رو بیاریم وسط. اینا مثل دو تا دوست قدیمیان که همیشه با هم خوب قاطی میشن. نمک و فلفل سیاه هم مثل مهمون ناخوانده میان و همه چیزو خوشمزهتر میکنن!
تو تابه روغن میریزیم، ولی نه اونقدر که مرغها فکر کنن رفتن حموم روغن! بعد کل این ترکیب جادویی رو با همون ماست و سیر و پیاز میریزیم تو تابه. شعله رو کم میکنیم، چون این جوجهها اهل آرامش و مدیتیشنن 😌🔥
اگه دیدی آخرش هنوز خامه، نترس! یه کم آب و آبلیمو بریز، مثل کسی که آخر مهمونی یه لیوان شربت میخواد تا همهچی رو جمع کنه!
و چون سینه مرغ باریکه، خودش میفهمه که باید زود بپزه. با پلو یا نون نوش جان کنید