2777
2789

نه تاریخ تولد یادش میمونه 😂 نه تاریخ اشنایی 😂 نه تاریخ وارد رابطه شدن 😂 نه روز دختر 😂
اونوقت من همرو با جزئیات یادمه😂 حتی ساعت وارد رابطه شدنمونم یادمه😂 10 شهریور 1403 ، ساعت 11:05 شب 😂

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

مردا همشون خنگن پس

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید مشغله کاری داره بنده ی خدا

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

همه پسرها همینطورین، من موندم چجوری شماها یادتون میمونه

منم همه چیزا یادم میمونه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

خنگ نیست.توجه نداره.اونقد که باید دوستت نداره.وگرنهدمردای عاشق هیچی یادشون نمیره

عاشقتونم که هرچی میشه میگید عاشقت نیست 😂 داش تاریخ  تولدت پدر مادرشم من یادش میندازم یعنی عاشق اونام نیست ؟😂جمع کنید توروخدا😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

خنگ که چه عرض کنم باید چیز هایی که براش مهمن یادش بمونه

حتی تاریخ تولد مادر و پدرشم من یادش میندازم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه پسرها همینطورین، من موندم چجوری شماها یادتون میمونه

😂 واقعا ساده س خب ادم باید یادش بمونه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب شاید مشغله کاری داره بنده ی خدا

اره مشغله ماریش خیلیه ولی دیگه در این حد که تاریخ تولد اعضای خانوادشم یادش بره ؟😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشقتونم که هرچی میشه میگید عاشقت نیست 😂 داش تاریخ تولدت پدر مادرشم من یادش میندازم یعنی عاشق اونا ...

پدر و مادر فرق دارن عزیزم.از من با تجربه این حرف رو قبول کن.نمیگم دوستت نداره.داره ولی نه اونقد که بخواد برات هر کاری کنه .مردا وقتی عاشقن هر کاری میکنن برای خوشحال کردن طرفشون.پس بهترین بهونه همین تولد و اینچیزاس

😂 واقعا ساده س خب ادم باید یادش بمونه😂

احتمالا چون دغدغه و مشکلاتتون کمتره و شاغل نیستید شاید یکی از دلایلش که شما خانما یادتون میمونه اینه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁