2777
2789
عنوان

چراااا انقدر پارتنر من خنگههه خدااا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 29 پست
خب شاید دغدغه هاتون کمتره آقایونه یکی از دلایلش اینه

نه دغدغه کمتر نیست اتفاقا ذات زنا طوریه که بیشتر نشخوار فکری دارن و استرس و نگرانیشون از مردا بیشتره ولی شما مردا یه ذات بیخیالی کمی تو وجودتونه . مثلا مشغله هرچقدرم زیاد باشه دیگه ادم تاریخ تولد پدر و مادرشو که باید یادش بمونه . یه سری چیزا تکرار نشدنی ان و تو ذهن ادما باید ثبت شن

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادر فرق دارن عزیزم.از من با تجربه این حرف رو قبول کن.نمیگم دوستت نداره.داره ولی نه اونقد که ب ...

نه کلا ادم فراموشکاریه تو حفظ کردن تاریخا . مثلا قرارای کاریش یا همه تاریخارو به من میگه که میگه اون تایم شد یادم بنداز . اگه دوستم نداشت 6 بار نمیومد خاستگاری و واب رد از پدرم بشنوه و بازم دست برنداره . اگه دوستم نداشت رابطمون یه سال و دوماه ادامه پیدا نمیکرد گلم . یه نسخه رو برا همه نپیچ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

اره مشغله ماریش خیلیه ولی دیگه در این حد که تاریخ تولد اعضای خانوادشم یادش بره ؟😂

😐😐این دیگه رد داده

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

نه دغدغه کمتر نیست اتفاقا ذات زنا طوریه که بیشتر نشخوار فکری دارن و استرس و نگرانیشون از مردا بیشتره ...

نه بنظر منطقی نمیاد، اتفاقا آقایونم بیشترین چیزارو یادشون میمونه، بعنوان مثال ما دقیق یادمون میمونه تیم مورد علاقمون چه تاریخی و چند چند پیروز شد، ولی این چیزای کوچیکو نه بیشتر چون خانم ها دغدغه مشکلاتشون کمتره شرایط بهتری دارن، چون خانم شاغل دیدم کمتر این چیزا یادش میمونه و در کل تعداد زنای شاغل خیلی خیلی کمه توی این مملکت برای همین شما خانما این چیزای کوچیک بیشتر یادتون میمونه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

😐😐این دیگه رد داده

😂😂 نه کلا تو تاریخا ضعیفه 😂 مثلا تاریخ کارای مهمی که باید انجام بده یا تاریخ قرارای کاریش و ... رو به من میگه ، میگه اون روز یادم بنداز من یادم میره😂 یبار یادش رفته بود قرار کاریشو صبح ساعت 7 من زنگ زدم یادش انداختم وگرنه میخوابید کلا یادش میرفت بره😂 یا تولد خواهر و برادر و پدر و مادرشو من یادش میندازم از یه هفته قبل 😂 بازم روز قبل یادش میندازم که یادش نره😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بنظر منطقی نمیاد، اتفاقا آقایونم بیشترین چیزارو یادشون میمونه، بعنوان مثال ما دقیق یادمون میمونه ...

خب حفظ کردن تاریخ پیروز یه تیم چه فایده داره ؟! ادم باید چیزای مهم زندگیشو یادش بمونه نه تیم مورد علاقه ! بعدم محض اطلاعتون من هم برای کنکور درس میخونم هم کار میکنم . 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهت گفتم دیگه مردا چیزای مهمون یادشون نمیره

خب این اقا یادشه . پارتنر من همونم یادش نیست ! 

هرکی با اونیکی فرق داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂 نه کلا تو تاریخا ضعیفه 😂 مثلا تاریخ کارای مهمی که باید انجام بده یا تاریخ قرارای کاریش و ... ر ...

🤣🤣😁گناه داره

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

🤣🤣😁گناه داره

اره بچم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم چون گفتی کنکوری هستی میگم،

خودم و خیلیای دیگه تجربه کردیم که با وجود پارتنر عاشقانه و احساسی داشتن، نمیشه خوب تمرکز کرد و با کیفیت درس خوند...

اینو بخاطر خودت میگم که بعدا پشیمون نشی. موفق باشی:)

اره مشغله ماریش خیلیه ولی دیگه در این حد که تاریخ تولد اعضای خانوادشم یادش بره ؟😂

شغلش چیه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙