2777
2789
عنوان

حالم بده مامانم خیلی دهن لقه😭😭😭

181 بازدید | 23 پست

هیچی تو دهنش نمیمونه امشب یه دعوای حسابی کردم حالم بده ترخدا یچیزی بهم بگین هر سری دعوا دارم باهاش زندگیم رو میریزه رو دایره برای دیگران حتی کوچیک ترین چیزایی ک نمیخوام کسی بدونه 

نگین نگو  بهش من مجردم اونم مادرمه به اون نگم به کی بگم بهش از ناچاری اعتماد میکنم ذلیل شدم رفته کاش بمیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

یکی بیاد یچیزی بگه من خیلی بدبختم وبیکس ک حتی مادرمم قابل اعتماد نیس😭😭😭😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

به هیشکی نگو من تو دفترم مینویسم ولی اصلا به کسی چیزی نمیگم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مجبور شدم عربده کشی راه بندازم که دیگه به داداشاش و خواهراش نگه چیزی و

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

به هیشکی نگو من تو دفترم مینویسم ولی اصلا به کسی چیزی نمیگم

نمیشه بخدا مثلا به یکم پول نیاز دارم تا ندونه برای چی هست نمیده وقتی ام میفهمه به همه میگه 😭

چقدر منی منم دیشب دعوام شد را همین تازه کلی ام فحشم داد که توهمی هستی من به کسی چیزی نمیکنم توهمی هس ...

خیلی سخته حالم بده کاش من بمیرم از بیکسی خسته ام 😭

نمیشه بخدا مثلا به یکم پول نیاز دارم تا ندونه برای چی هست نمیده وقتی ام میفهمه به همه میگه 😭

این بده...............سعی کن استقلال داشته باشی........سخته ولی میشه..........مادرت به بلوغ فکری نرسیده بچه دار شد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم مجبور شدم عربده کشی راه بندازم که دیگه به داداشاش و خواهراش نگه چیزی و

کار من از عربده کشی گذشته هر روشی بگی کردم از عربده و با مهربونی صحبت کردم اصلا قسمش دادم دست روی قران گذاشت هربار دلمو شکوند هربار رفته بود به همونیگ نباید همه حرفا وکارامو گزارش داده بود😭😭😭

خیلی سخته حالم بده کاش من بمیرم از بیکسی خسته ام 😭

دور از جون 

ببین فقط یاد بگیر حرفاتو به مادرت نزنی با سوراخ دیوار ترک دیوار درد دل من با مادرت نکن چون اینجور مادرت از دشمن بد تر ضربه میزنن 

این بده...............سعی کن استقلال داشته باشی........سخته ولی میشه..........مادرت به بلوغ فکری نرس ...

اره ۱۶ سالگی بچه دار شد یه چندتا بچه پس انداخت الانم گه سنش سنش بالاست بازم عاقل نیس 😭😭😭

بببین حق داری آدم فکرمیکنه به مامانش اعتمادنکنه به کی بکنه ولی همه ی مادرا کامل نیستن دیریازود مجبور ...

باور کن سخته ولی هرچی میکنم حرف نزنم نمیشه مثلا یکم پول نیاز داشتم تا نگفتم برا چی میخوام بهم نداد حالاهم رفته به همه گفته 😭😭😭😭😭😭😭

دور از جون ببین فقط یاد بگیر حرفاتو به مادرت نزنی با سوراخ دیوار ترک دیوار درد دل من با مادرت نکن چو ...

بخدا هرچی ضربه خوردم از مادرم بوده سخت نیس؟؟؟؟عذاب اوره زجر میکشم😭😭😭😭