2777
2789
عنوان

حالم بده مامانم خیلی دهن لقه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست
باور کن سخته ولی هرچی میکنم حرف نزنم نمیشه مثلا یکم پول نیاز داشتم تا نگفتم برا چی میخوام بهم نداد ح ...

میفهمم سخته عزیزم اینبار سعی کن کامل باصداقت نگی چی میخای یه چی دیگه بگو همونونگو

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

بخدا هرچی ضربه خوردم از مادرم بوده سخت نیس؟؟؟؟عذاب اوره زجر میکشم😭😭😭😭

خیلیییییی سخته با گوشت و پوست استخون حسش میکنم

اگه دوست داری وقتایی که دلت میگیره بیا هم درد و دل کنیم ولی به مادرامون نگین💔❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییییی سخته با گوشت و پوست استخون حسش میکنماگه دوست داری وقتایی که دلت میگیره بیا هم درد و دل کنی ...

اره موافقم😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

ایدیتو بده عزیزم بهم پیام بدیم

بهت درخواست میدم اونجا ایدی میدم اینجا پیج عمومیه

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

عزیز دلم 

تنها راه 

نگفتن هست 

و هیچ علاجی دیگه نیست

من متاهل هستم 

همین مشکل رو دارم

باید یاد بگیری حرفی نزنی

وگرنه زندگی متاهلی ت رو هم میریزه رو دایره

من واقعا خیلی جاها اذیت میشم

نیاز دارم مادرم باشه

اما چون می‌دونم به همه میگه 

تنهایی ترجیح میدم

عمل داشتم حتی

به مادرم نگفتم 

چون میدونستم راز نگه دار نیست

اره ۱۶ سالگی بچه دار شد یه چندتا بچه پس انداخت الانم گه سنش سنش بالاست بازم عاقل نیس 😭😭😭

نه عزیزم

اصلا اینطور نیست

خاله هام

خواهر مادرم هستن

باهم بزرگ شدن

سن پااایینتر بچه آوردن

اما وای وای وای 

چقدر مادری میکنن در حق دختراشون

اصلا انگار مادرم از خانواده اونا نیست

باور کن سخته ولی هرچی میکنم حرف نزنم نمیشه مثلا یکم پول نیاز داشتم تا نگفتم برا چی میخوام بهم نداد ح ...

عزیزم نمیشه مثلاً وقتی یه چیزیه که نباید کسی بدونه وپول میخوای یه چیز دیگه بگی،نگی برا اون کارمیخوام