2777
2789
عنوان

مامانای ابتدایی🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺

171 بازدید | 12 پست

بچه م کلاس دومه سینوسش چرک کرده بود دو روز نرفت مدرسه ۳سنبه و ۴شنبه هفته پیش 

خونه دو گرم مرطوب کردم و دارواینا خورده ترشحاتش کمتر شده ولی قطع نشده مثلا روزی دوبار ترشح سفید غلیظ داره و پشت حلقش بعضا میچسبه

الان فردا ورزش دارن و هی زنگ تفریحا میره حیاط

میترسم ببرمش دوباره عود کنه

شما بودید دوروزم خونه نگه میداستید و سه شنبه میفرستادید یا فردا میفرستادید بره

از نطر درسی از معلمش میپرسم بهش یاد میدم عقب نمی مونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب به خود بچت نگاه کنببین حالش خوبه میتونه بره بفرست برههوا هم سرد نیست که نگران زنگ ورزش هستی

رفتنش میتونه بره

ولی کامله کامل خوب نشده

امکان داره یه کم هوا بخوره دوباره عود کنه

وقتی بچه ها سرما میخورن لطفا هر چیز سردی رو براش قد غن کنین، چون باعث عود بیماری و عفونت میشه. حتما تا علائم سرماخوردگی دیدین روزی سه بار بهش شربت سرماخوردگی بدین و همچینین دفین هیدرامین کامپند. روزی چندبار با آب نمک قرقره کنن . مطمئن باشین خیلی سریع سرماخوردگیشون خوب میشه. اگه گلوش عفونیه و شدیده بهتره دوسه روز تو خونه استراحت کنه . هوای سرد مریضشو تشدید میکنه

از این هد بندا بکیر حتما دور سرش ببتده‌اگه دختره همبند صورت‌ی های حوله ای قشنگ هستدختر من پارسال کل ...

مشکل اینجاس دیگه خودش رعایت نمیکنه

گلاه میذارم کیفش میگم حیاط رفتی بذار سرت یادش میره زنگ تفریح که میشه میدوه حیاط

زنگ ورزشم کلاه میذاره عرق میکنه گرمش میشه درمیاره کلاهو که گرمم شده 

هوا میخوره به کله ی عرق کرده دوباره روزاز نو روزی از نو

پسر هست حداقل دختر بود مقنعه داشت

مشکل اینجاس دیگه خودش رعایت نمیکنهگلاه میذارم کیفش میگم حیاط رفتی بذار سرت یادش میره زنگ تفریح که می ...

کلا داره میره هد خوشگل بگیر بزاره روی کلش.مثلا بگو با این هد شبیه قهرمانان شدی.گولش بزن

درست میگید.شخته واقعا