2777
2789
عنوان

شوهرم برای خواهرش هشت ت واریز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 114 پست

اینکه شمارو در جریان قرار نداده حق داری ناراحت بشی اما با خودت بگو شاید قرار بوده طوری رفتار کنم ک اون دوست نداشته (شاید بخاطر همین نمیگه)و اصلنم کار بدی نکرده شاید خواهرش واقعا نیاز داشته و اینکه قرار نیست اون پول تا ابد پیش خواهرش بمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت نکنید

خواهربرادریه 

بخواد بازم بده شما دعوا و جنگم راه بیندازید میده 

فقط شما کوچیک میشید تو چشم همسرتون 

اصلا به روی خودتون نیارید

خواااااااهرشه غریبه نبوده که 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
میگم الان میگی دیگه بزار شوهر کردی پول داد اون موقعه حالتو میپرسم

من الان یه بچه پنج ساله دارم همین الانم که کمک میکنه به هرکس اصلا بدم نمیاد الخصوص به خونوادش بااینکه یکم براخودمونم خسیسه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اگه خواهرش آدم خوبیه و قدرشناسه بنظرمن چیزی نگو ..ولی اگه ازاون عفریته هاس به روش بیار ..شوهرساده ی ...

خواهرش قدرشناسه زبونی اما خیلی به خودش میرسه از هیچ خرج غیر ضروری نمیگذره!!

اگه  خانواده شوهرت سو استفاده گرن و دم به دیقه به بهانه های مختلف از شوهرت پول میگیرن خب حق داری ناراحت بشی  مخصوصا اگر خودشون دارا باشن 

ولی اگر کمک لازم داشتن و دستشون تنگ بوده و حالا شوهرت کمک کرده چه اشکالی داره اونا هم خانواده اش هستن 

ولی اگر برای شما و بچه هات و خونه زندگی خرج نمیکنه  خسیسه 

اذیتتون میکنه برای پول دادن بهتون  و کلا برا دیگران ولخرجه باید بشوری و پهنش کنی 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من الان یه بچه پنج ساله دارم همین الانم که کمک میکنه به هرکس اصلا بدم نمیاد الخصوص به خونوادش بااینک ...

اوکی شاید شما اخلاقتون اینطوری ولی اگه ازت قایمم کنه ناراحت نمیشی؟

اگه خانواده شوهرت سو استفاده گرن و دم به دیقه به بهانه های مختلف از شوهرت پول میگیرن خب حق داری نار ...

وآسه ما خسیس نیست . پول گرفتن اونارو هم اولین باره فهمیدم ولی اینجور ک معلومه اولین بار نبوده

خواهرش قدرشناسه زبونی اما خیلی به خودش میرسه از هیچ خرج غیر ضروری نمیگذره!!

پس بیخیال..بازاگه تکرارکرد به روش بیار..نمیشه که شوهراون بیخیال باشه ..شوهرشماخرجیشونو بده..باز واسه چیزی که واقعامهم باشه خرج کنه دلت نمیسوزه نه خرجهای الکی

یک بار دو بار قرض گرفتن خانواده از ما اشکالی نداره اما قرض

اصلا نمیتونم بپذیرم طرف شوهر داره بجای نفقه و خرج از شوهرش 

از برادرش پول بگیره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم