2777
2789
واه من ترشی نمیخورم صورتم جوش نزنه دود برای پوست ریه دندان خیلی ضررداره خیلی

دقیقا 

الان که باردار شدم جایی که دود قلیون و سیگار باشه نمیرم

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واه من ترشی نمیخورم صورتم جوش نزنه دود برای پوست ریه دندان خیلی ضررداره خیلی

منم میخواستم همینو بگم

من خیلی رعایت میکنم نوشابه اصلا نمی‌خورم ولی وضع دندونام داغونه پوستمم خوب نیست چه برسه بخوام قلیونم بکشم

منم میخواستم همینو بگممن خیلی رعایت میکنم نوشابه اصلا نمی‌خورم ولی وضع دندونام داغونه پوستمم خوب نیس ...

عزیزم الان که چی 

مگه ازتون پرسیدم بکشم یا نه 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

یه قرن پیش آره

چیزی که به سلامتی آسیب بزنه قدیمی و جدید داره اونم واسه یه تینجر 16 ساله

این بچه هنوز میخواد ازدواج کنه حامله بشه و...... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

دقیقا الان که باردار شدم جایی که دود قلیون و سیگار باشه نمیرم

واقعا اثر سو داره 

عیجان 

الهی سالم بغلش کنین🥰

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

منم میخواستم همینو بگممن خیلی رعایت میکنم نوشابه اصلا نمی‌خورم ولی وضع دندونام داغونه پوستمم خوب نیس ...

منم نوشابه در حال ترکم دو ساله نمیخورم 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

چیزی که به سلامتی آسیب بزنه قدیمی و جدید داره اونم واسه یه تینجر 16 سالهاین بچه هنوز میخواد ازدواج ک ...

قبول دارم سنش کمه 

ولی ربطی به زشت بودن برای خانوما نداره 

هر کس یه جوره و انتخاب می کنه 

کاربری دست دو نفر هستش ❤️
یه قرن پیش آره

یه قرن پیش خانما تو این حموم های عمومی می‌نشستند می‌کشیدن یه چیز عادی بود بعد الان میگن زشته

البته قلیون چیزه خوبی نیست ولی دیگه آقا و خانم نداره بد بده

بی کلاس نیست زن کار کنه؟؟؟؟ افکار قدیمی

کار کردن که با قلیون کشیدن یکی نیست😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم الان که چی مگه ازتون پرسیدم بکشم یا نه

خب گلی 

برات ضرر  داره 

اصلا یه حساب سرانگشتی هزینه دندون پزشکی بکنی 

اصلا نمیصرفه دود 😂😂

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد