2777
2789

بعد چند وقته رو یکی از پسرای کلاس کراشه 

من گفتم واسطه میشم ببه واسطه ی یه شخص دیگه نظرشو میپرسم برات ولی خیلی نگرانم چون واقعیت اینه که زیاد بهم نمیان

پسره هم خیلی خفن نیست ولی میدونم از دید بقیه هم جذابه هر چی به دختره میگم به خودت برس اگر اونم خوشش بیاد خودش میاد جلو باز میبینم صورتشو اصلاح نکرد🙁

دیگه دیدم خیلی تو فکر پسره هست و آسیب میبینه گفتم بذار تکلیفت رو مشخص کنیم اینجوری الکی یک طرفه ذهنت درگیر نباشه الان دیدم پیام داده که میشه واسطه بشی؟ گفتم باشه و به یه واسطه ی مطمئن پیام دادم 

حالا دعا کنید بشه نمیدونم طاقت نه شنیدن داره یا نه؟

دغدغه رو نگاااهنه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم اعتماد به نفس بده به دوستت

منم نصف اوقات صورتم اصلاح نشده ولی به چپم هم نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب امیر حسین قیاسی هم سین و شینش میزنه اما خیلی دوست داشتنیه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

😂😂😂

بخدا خوشبحالشون

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

چرا؟؟خیلی دختر خوبیه گناه داره

چون من زیاد اسیب دیدم ، تازه نیتمم خیر بوده این وسط من بد شدم 

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

🤷🏻‍♀️دغدغم چی باید باشه؟

هیچی  خوشبحالت همینطور ادادمه بده

یکم اعتماد به نفس بده به دوستتمنم نصف اوقات صورتم اصلاح نشده ولی به چپم هم نیست

من با مهربونی بهش گفتم اتفاقا امروز ازم تشکر کرد گفت از وقتی تو گفتی همش دارم به خودم میرسم مثلا تیپش خیلی بهتر شده ولی اصلاح صورت واقعا مهمه حالا نمیدونم شاید بهش اجازه نمیدن ولی منم اصلا نکوبیدمش دختر خوبیه میخوام به چیزی که لایقشه برسه

خب امیر حسین قیاسی هم سین و شینش میزنه اما خیلی دوست داشتنیه

از اون بدتره

امروز بنا بود ایشون یه تمرینی با یک نفر انجام بده که بقیه ی کلاس ببینند و باید طرف مقابل آقا می‌بود

هیچ کدوم از پسرا داوطلب نشد فقط یکیشون

خیلی حس بدی داشتیم هممون😑حالا خوبه فقط تمرین بود