2777
2789

مگه میشه آهنگ گذاشت پروفایل ؟🥲

چجوری

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه آهنگ گذاشت پروفایل ؟🥲چجوری

اره

تو تلگرام یه آهنگ پلی میکنی 

مثلا اهنگ واسه کسی میفرستی بعد پلی اش میکنی

اون پایین گزینه داره اضافه میکنی به پروفایلت

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

ریموو نداره براش تا بزنم ولی همچنان رو پروفایلمه

اون ۳ خط رو بزن

بزن رو اهنگات بعد برو رو آهنگی که میخوای پاک کنی

پلی اش کن،یه سه نقطه داره. اینو بزن بعد ریموو رو بزن

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

چرا داره. فکر کنم همون کیفیتی که گذاشتی باید باشه حتما. همون دکمه که آبیه میگه اضافه به پروفایل روی ...

خب میزنم اد به پروفایل دوباره اضافه میشه،و میزنم ریموو همونی ک اضافه شده برداشته میشه،بازم یه کپی دیگه ازش رو پروفایلم هست