2777
2789
عنوان

سرماخوردگی این فصل چقدر بده

260 بازدید | 25 پست

کسایی که سرما خوردن چند روزه رفتین دکتر چی بهتون داد دارو 

پسرم بشدت سرما خورده اونم از مدرسه انگار ویروس گرفته سه روزه 

بردم درمانگاه  بهش کو اموکسی کلاو و قرص استامینوفن دادن اما بهتر نشده که بدتر شده الانم تب داره 

چکار کنم لطفا بگین با چه دارویی خوب شدین بگیرم براش 

۱۱سالشه 

❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره ببر دکتر مامان من با سرم و قرص سرماخوردگی خوب شد خودمم با آزیترومایسین و قرص سرماخوردگی و استامینوفن بعلاوه قرص جوشان ویتامین سی

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

ای وای دختر منم ۱۱سالشه علائم سرماخوردگی داره چیکار کنم چی بدم شوهرمم نیس بدتر شد نصف شب ببرمش دکتر

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

برای تبش استامینوفن بده .پاشویه کن .

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

آبلیمو طبیعی با عسل با آب ولرم چند صبح ناشتا بده بدن پاکسازی میشه سیستم ایمنی قوی میشه سرماخوردگی ای ...

عسل ندارم 

ابلیمو صنعتی باهاش شربت درست کنم خوب نمیشه؟

❤️

عسل ندارم ابلیمو صنعتی باهاش شربت درست کنم خوب نمیشه؟

نه اون خوب نیس لیمو طبیعی بگیر یه دونه اش یا نصفش با یه قاشق عسل و آب ولرم قاطی کن چند صبح بخوره

آبلیمو صنعتی شربت نمیشه ندی شکرم نمیخواد عسل