2777
2789
عنوان

از خانواده پدرم بدم میاد به پوششم گیر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 20 پست
همه باید ازادباشن وکاری که دلشون میخاد بکنن ولی چرا ۱۵ ساله که میخاد شوهرکنه بهش میگن کودک همسر وازا ...

من از الان به فکر شوهر نیستم من به فکر خوش گذرانی با دوستانم که اونم ذهرمارم کردن

مگه چندبار تو این دنیا زندگی میکنیم باید لذت ببریم از دنیا

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه لطفا ب تاپیک اخر منم سر بزنید

باشه

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

اونا دوست دارن کاش فامیل پدری منم اینجوری بودن نه اینکه دو به هم زنی و سخن چینی کنن

آخه می‌دونی چی حرص منو در میاره

ببخشیدا همه جای پسرشون رو جلوی دخترا می‌زارن بیرون اون وقت به من گیر میدن

اصلا هم دوست ندارن می‌دونی چرا چون که می‌خوان مامانم رو حرص بدن مامانم چند بار گفته به شما ربطی نداره اونا هم حرصشون گرفت های میگن امون ندارم که

مثلاً اگه از در بیاییم تو اولین کسی که نگاه میکنن من هستم اونم همش به لباسام نگاه میکنن چرا اینجور پوشیدی چرا اینجور نپوشیدی

من دیگه حوصلم سر رفت اه

من از الان به فکر شوهر نیستم من به فکر خوش گذرانی با دوستانم که اونم ذهرمارم کردنمگه چندبار تو این د ...

من میگم هم کارشما درسته هم اونکه میخاد در۱۵سالگی ازدواج کنه

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

من میگم هم کارشما درسته هم اونکه میخاد در۱۵سالگی ازدواج کنه

اگه خودش دوست داشته باشه ازدواج ولی زوری نه