2777
2789

بچه ها من 14 سالمه ولی خیلی لاغر و قد بلند هستم شلوار لی و هودی میپوشم شالم نمی‌زارم

هعی تو جمع میگن دیگه بزرگ شدی شال سر کن و اینا

یا میرم تو حیاط با بچه ها بازی میکنم میگم متین باش سنگین باش و فلان

ولی بیشتر به شال گیر میدن که منم انگار نمیشنوم ولی چیکار کنم از لحاظ روحی خیلی تحت فشارم منم دوست ندارم دلم نمی‌خواد شال سر کنم مگه زوره ولی باز تو جمع های میگن شال سر کن جلوی اون همه آدم آبرومو میبرن ولی برام مهم نیست

خواهشاً یاد بگیریم دخالت نکنیم

به خدا من خودکشی میکنم اگه یه بار دیگه اینجوری بگن با من 

مامانم اصلا هیچی نمی گفت ولی چند وقته که مغزشو شستشو دادن

حالا نمی‌دونم چیکار کنم

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب کسی اصلا ربطی نداره

من خودم شال سرم میکنم

از ۹ سالگی

ولی چ پوشیدن چ نپوشیدنش ب کسی ربطی نداره

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

نه عزیزم هرجور دوست داری و پدر و مادرت قبول دارن همون مدل باش ، 

ب کسی ربطی نداره واقعا 

دیگه هم واسه دو نفر آدم فضول متعصب ،حرف خودکشی رو نزن.

باید خیییلی قوی تر از این حرفها باشی

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

همه باید ازادباشن وکاری که دلشون میخاد بکنن ولی چرا ۱۵ ساله که میخاد شوهرکنه بهش میگن کودک همسر وازادنیست که شوهرکنه اونم دلش میخاد دیگه

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

نه عزیزم هرجور دوست داری و پدر و مادرت قبول دارن همون مدل باش ، ب کسی ربطی نداره واقعا دیگه هم واسه ...

ممنون گلم❤️

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

یاد نوجوونی خودم افتادم. قشنگ همین داستان بود. به مامانت بگو ادامه بدید اصلا توی جمع های خانواده نمی ...

آره همین کارو میکنم اصلا دوست ندارم ولی بابام به زور میگه همتون باید بیایین

دختر ۱۴ ساله ای که تو سایت بارداری می چرخه خیلی جای تربیت داره

باشه حالا😐

خودت اعتقاد نداری؟

نه می‌دونی من اصلا خانوادم از بچگی گیر ندادن خانواده مادرم چیزی نمیگن و خانواده پدرم خدای گیر دادن هستن نه بحث اعتقاد نیست بحث من اینه که من همیشه با دوستم میرم بیرون استایلمون رو ست میکنیم شال استایلم رو خراب میکنه اگر هم من شال بندازم دوستم نمیندازه منم دوست ندارم

چی میشه مگه شال نندازم انقد که گیر میدن اه