2777
2789
عنوان

مهاجرت واقعا سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 52 پست
ینی واس مسافرت و اینا خرج میکنن؟مثلاماشین دارن؟

اره

ماشین هم دارن

بعد یه چیزی بگما

کلا شرایط زندگی اونجا متفاوته

برای مثال خونه کرایه میکنن با وسیله هاشه

یعنی اینجوری نیست برن یخچال و گاز بخرن

https://t.me/OffShirley

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشینا فضولی میکنم ماشینشون چیه؟

من اصن از ماشین سر در نمیارم بخدا😂🤦🏻‍♀️

بعدش شاید مثلا ماشینشون برا ما خفن باشه اما اونجا معمولیه

واقعا دیگع انقدر در جریان نیستم

https://t.me/OffShirley

ارزشش نداره. اون تنهایی و غربت و زندگی با کیفیت پایین

کیفیت پایین؟؟؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

کیفیت پایین؟؟؟

😂😂😂  دوستم اروپا هست می گفت دو سال پیش زمستون هزینه انرژیم شد 200 میلیون!   دیگه زمستون پارسال کلا سیستم گرمایشی فقط برای حمام رفتن و لباس شستن استفاده می کرد 

می گفت بقیه مواقع شیر فلکه قسمت خودم می بستم و همه زمستون با سرما رد کردم  اونم سرمای اونجا که زمستون شون 8 ماه هست  می گفت یه موقع هایی فکر می کردم با وجود کلی لباس که پوشیدم و پتوهای ضخیمی که روی خودم می‌اندازم باز سرما تا استخون هام می ره! 

دیگه هر بار چند تا بطری نفت می گرفته و تو چراغ نفت سوزش می ریخته تا یکم خونه اش گرم بشه! 

می گفت همین بخاری گازی که شما راحت روشن می کنید و می شینند کنارش و انقدر ارزونه یه نعمته قدرش نمی دونید! 

می گفت این نور و آفتاب که اینجا هست نعمته که براتون عادی شده می گفت اونجا همه اش تاریک و سرده! و آسمون پر ابرهای تیره است و مدام باران‌هایی می زنه که با وجود بارونی پوشیدن هم تا لباس زیرت خیس می شه!  تا یه روز آفتاب می شه اونها مثل آفتاب ندیده ها می ریزن بیرون. تازه آفتاب اونها انقدر بی جون و سرده! 

می گفت یه دکتر متخصص بخواهیم بریم اولا چند ماه باید تو نوبت باشیم تا نوبتمون برسه. مثلا اینجا نیست صبح اراده کنی عصر بری دکتر!   همون دکتر اونجا هم انقدر هزینه هاش زیاد هست که ترجیح می ده تا اونجا که مجبور نشده نره دکتر!   همه دکترها نگه می داره وقتی میاد ایران می ره! 

می گفت اونجا دارو مثلا اینجا یارانه نداره و ارزون نیست و همین طور فروشش آزاد نیست 

هر بار کلی قرص و دارو با خودش می خره و می بره 

می گفت کلی هزینه کردم رفتم دکتر گفتم حملات پنیک بهم دست می ده  بعد فقط سه تا دونه قرص دکتر براش نوشته بود!!!

(اونجا چون راحت خودکشی می کنند می ترسن قرص آرامبخش تعداد زیاد بدن دست مردم )  

دیگه امده بود ایران راحت رفت 60 تا قرص از همون مدل خرید و با خودش برد!  قیمتش که گفتم خنده اش گرفت 30 تومان شد

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

کیفیت پایین؟؟؟

می گفت اونجا هر چقدر هم تلاش کنی اخرش یه مهاجر هستی یه طبقه دارن نیروهای اداری افغانی و پاکستانی و هندی و ایرانی و ... همه تو این طبقه هستن 

طبقه بالایی خود پرسنل کشور خودشون و اروپایی و آمریکایی  های دیگه هستند که همه با لباس های برند و بهترین کفش و کیف و ادکلن میان سر کار  و همه اش در حال بگو و بخند و شوخی هستن در حالی که بیشتر کارها رو ما انجام می دیم

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!