2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بچه ها😪

90 بازدید | 8 پست

امروز یه جایی دعوت بودم باهمکارام بعد من فقط کاراموزم اونجا و حقوقی نمیگیرم 

قرار بود اونا باهم برن بیرون منوهم دعوت کردن منم لباس زیاد ندارم بیشتر لباسام هم نو نیستن یه چیز ساده انتخاب کردم پوشیدم رفتم دیدم همشون خیلی شیک و مرتبن واقعا خودم خجالت کشیدم از لباسی که پوشیده بودم انقدر حواسم پی لباسم بود همش ساکت بودم حرف نمیزدم یا حواسم پی حرفایی که زده میشد نبود

احساس میکردم واقعا بینشون جایی ندارم یه جور وصله ناجورم نه اینکه بگم باهام بدرفتاریکردن یا با تحقیر نگام کردن نه اصلا خودم احساس خوبی ازاینکه بااون لباسا اونجا بودم نداشتم😪

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طوری نیست عزیزم. ناراحت نباش.

اونا حضور شمارو میخواستن نه لباسای گرونت رو

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

برای دفعه های بعدی آراسته تر برو و بنظرم گذشته دیگه بهش فک نکن و خودتو آزار نده خیلیم عالی بودی

لباسام اتوشده و مرتب بود فقط نو نبود لباس بهترم ندارم🤦🏻‍♀️

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

خودم خجالت کشیدم از اونموقعی که اومدم همش دارم خودخوری میکنم

نه جانم. خب لابد شرایط خرید لباس نداشتی دیگه. اصلا غصه نخور.

منم مجردیم همیشه لباسام ساده تر از دخترای فامیل بود.

الانم که خودم شاغلم باز هم لباسای ساده دارم. زیاد اهل چیزایی مجلسی و سلطنتی نیستم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم