2777
2789
نمیدونم شاید ولی من از ۸ سال پیش که واسه اولین بار دیدمش تا الان هر روز بهش فکر میکنم طاقت دوریشو ند ...

واقعیتو بپذیر اون تو رو نمخواد عزیز دلم ..... بهتره دیگ باهاش چت نکنی و بش فکرم ننکنی تا کم کم از یادته بره انشالله یه موقعیت خوب برات پیش بیاد به زندگیت فرصت بده

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

ولی اون دوستت نداره اینهمه بهت گفتن انکار نکن توهم به خاطر سنت و نیاز و اینکه برات دور از دسترسه فک ...

خودشم بهم گفت دوست ندارم بهش میگم پس چرا باهام در ارتباطی هدفت چیه صد بار ازش پرسیدم جوابمو نمیده خیلی بلاتکلیفه نمیدونم چی میخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیتو بپذیر اون تو رو نمخواد عزیز دلم ..... بهتره دیگ باهاش چت نکنی و بش فکرم ننکنی تا کم کم از یا ...

بهم میگه دوست ندارم یه روز بعد میگه بهت حس دارم بعضی وقتا از اینده و زندگی مشترکمون حرف میزنه چند روز بعدش با کنایه و خنده میگه من که نمیخوام بیام خواستگاریت بهش میگم هدفت چیه پس که با منی جوابمو نمیده دلیل این رفتاراش چیه گیجم کرده خیلییی 

خودشم بهم گفت دوست ندارم بهش میگم پس چرا باهام در ارتباطی هدفت چیه صد بار ازش پرسیدم جوابمو نمیده خی ...

اون بلاتکلیف نیس تو اویزونی اونم بیکاره دیگه چرا بدش بیاد یه دختر همینجوری علافش باشه

اون بلاتکلیف نیس تو اویزونی اونم بیکاره دیگه چرا بدش بیاد یه دختر همینجوری علافش باشه

به من میگه نمیتونم مثل هولا الکی بهت بگم دوست دارم و قول الکی بدم و مسخره هم نیستیم که بعد میگه میخوامت که تا الان باهات موندم حرفاش معلوم نیست چی ب چیهه

به من میگه نمیتونم مثل هولا الکی بهت بگم دوست دارم و قول الکی بدم و مسخره هم نیستیم که بعد میگه میخو ...

اون تکلیفش معلومه عزیزم ولی چون تو دوسش داری و سنت کمه نمیتونی واقعیت رو قبول کنی