2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبون عشق مردا خیلی ساده‌ست بخوادت به همه جهان نشونت میده و برات همه کار میکنهنخواد قایمت میکنهسه سال ...

خانوادم خیلی سخت گیرن به خودشم گفتم نمیتونم باهاش قرار بذارم خب خودشم هیچ تلاشی نمیکنه به من میگه خودت بنداز جلو من بلد نیستم

یعنی اصلا خانواده‌اش رو نمیشناسی و تا به حال ندیدی 

مطمئن هستی و مجرد هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یعنی اصلا خانواده‌اش رو نمیشناسی و تا به حال ندیدی مطمئن هستی و مجرد هست

همشهریمه تو یه شهر خیلی کوچیکیم خانوادش رو تا حدودی میشناسم عمدا میگم هیچی نمیشناسم ببینم حاضره اصلا چیزی درمورد خانوادش بگه کع نمیگه

یعنی چی از نظر فکری بهش علاقه دارم؟

این یه مبحث روانشناسیه میتونید درموردش حتی تحقیق کنی اون یه سری رفتارا داره  که باعث میشه شما جوابشون و علتشونو ندودید و همیشه ذهنتون دربارش کنجکاو باشه  و بگید بها خودتون علت این حرفا و رفتاراش چیه و بش مدام فک کنید بخاطر همین احساس میکنید بهش علاقه دارید در حالی که عشق و محبتی بین طرفین وجود نداره و فقط درگیری ذهنیه

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

همشهریمه تو یه شهر خیلی کوچیکیم خانوادش رو تا حدودی میشناسم عمدا میگم هیچی نمیشناسم ببینم حاضره اصلا ...

همین دیگه چون رفتاراش نا مشخصن شما ناخوداگاه درگیرش میشید

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

سع ساله در حد چت یعنی ندیدیش؟

چرا دیدمش ولی قرار نذاشتم تا حالا باهاش همشهریمه تو به سهر کوچیکیم خانوادم سختگیرن فقط بخاطر ترسم بود نتونستم قرار بذارم که کسی یوقت مارو ببینه حرف در میارن

این یه مبحث روانشناسیه میتونید درموردش حتی تحقیق کنی اون یه سری رفتارا داره که باعث میشه شما جوابشو ...

نمیدونم شاید ولی من از ۸ سال پیش که واسه اولین بار دیدمش تا الان هر روز بهش فکر میکنم طاقت دوریشو ندارم نمیتونم فراموشش کنم و دل بکنم خودش با رفتاراش منو اذیت میکنه 

۶ سال دعا کردم تا به عشقم رسیدم ....

دعا تاثیر نداره جیگر گریه هیچی 

تا طرف نخواد هیچی اثر نداره

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
اون اگر علاقه ای داشت تا حالا هزار بار مقدمات فراهم کرده بود

بهم گفت چون نمیشناسمت معرفی کردم بعد گفت چون ندیدمت رفتم حسینیه اونم اومد اونجا منو دید هر سری فقط بهونه میاره