اینقدر دعا میکنم و از خدا خواهش میکنم اما رابطم هیچی جلو نمیره ۳ ساله باهامیم فقط در حد چت💔 دوست داشتم رسمی بشه خانواده هامون در جریان باشن ولی اون بهم گفت خر بازی در نیاری یوقت خانوادت چیزی بفهمن زشته حتی دلش نمیخواد من خانوادشو بشناسم چیزی درموردشون نمیگه نمیدونم فازش چیه
نمیدونم شاید ولی من از ۸ سال پیش که واسه اولین بار دیدمش تا الان هر روز بهش فکر میکنم طاقت دوریشو ند ...
واقعیتو بپذیر اون تو رو نمخواد عزیز دلم ..... بهتره دیگ باهاش چت نکنی و بش فکرم ننکنی تا کم کم از یادته بره انشالله یه موقعیت خوب برات پیش بیاد به زندگیت فرصت بده
خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!
واقعیتو بپذیر اون تو رو نمخواد عزیز دلم ..... بهتره دیگ باهاش چت نکنی و بش فکرم ننکنی تا کم کم از یا ...
بهم میگه دوست ندارم یه روز بعد میگه بهت حس دارم بعضی وقتا از اینده و زندگی مشترکمون حرف میزنه چند روز بعدش با کنایه و خنده میگه من که نمیخوام بیام خواستگاریت بهش میگم هدفت چیه پس که با منی جوابمو نمیده دلیل این رفتاراش چیه گیجم کرده خیلییی
اون بلاتکلیف نیس تو اویزونی اونم بیکاره دیگه چرا بدش بیاد یه دختر همینجوری علافش باشه
به من میگه نمیتونم مثل هولا الکی بهت بگم دوست دارم و قول الکی بدم و مسخره هم نیستیم که بعد میگه میخوامت که تا الان باهات موندم حرفاش معلوم نیست چی ب چیهه