2777
2789
عنوان

خواهری که هفت پشت غریبه س

97 بازدید | 6 پست

زمانی که مجرد بودم که همیشه خدا باهام سرسنگین بود و اصلا باهام حرف نمیزد 

یه سال یادمه لباس گرم نداشتم برای بیرون بعد خواهرم یه لباس داشت که نمیپوشیدش بعد من پوشیدم رفتم بیرون وقتی برگشتم هیچ وقت یادم نمیره که چه جوری چنگ انداخت تو موهام و جیغ میکشید برای لباسی که اصلانمی خواستش بعد اون روزم باز من ندیدم اون لباس رو بپوشه تهش انداختش دور 

ولی یکی از دوستام که تو خوابگاه بود تعریف میکرد میگفت تو خوابگاه یه اتاقی که دختراش به هم هفت پشت غریبن اصلا مال من مال تو نمیکنیم از لباس های هم استفاده میکنیم یا مثلا یه یکی بود میگفت ادم که نداره هر روز یه تیپ بزنه بعضیا حتی مثلا با دخترخاله هاش دختر عمو و... هم لباس هاشون رو عوض میکنن حتی لباس مجلسی گرون هاشون رو 

الانم که ازدواج کردم همینه یعنی من و جاریم به همدیگه لباس قرض میدیم 

بعد الان میدونین چی اذیتم میکنه همین خواهرم به دوستاش وسلیه هاش رو قرض میده 

الانم من و شوهرم میرم خونه پدرم سر بزنیم به زور میاد به شوهرم یه سلام میکنه به من همون سلام رو هم نمیکنه میره تو اتاق در رو روی خودش میبنده  

حالا من بد چرا با شوهرم سرسنگینه 

دوست نداره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.