از آرایش و لباسای دخترونه... رفتارای دخترونه خوشم نمیاد... حالم بد میشه آرایش میکنم یا لباس دخترونه میپوشم... از تیپ دخترونه زدن خوشم نمیاد... ولی چیزای قشنگ و دوست دارم برای همین فکر میکردم دلم میخواد لباسای قشنگ بپوشم ولی وقتی میپوشبدم میفهمیدم دوست ندارم همیشه از بلند بودن موی سر بدم میومد ولی از چون چیزای قشنگ و دوست داشتم این و نمیفهمیدم شما اینطوری نیستین؟ حس بدی نمیگیرین؟
بنظرم دخترونگی رو توی ذهنت یه کلیشه خاص درنظر گرفتی و تصمیم گرفتی ازش خوشت نیاد. ولی در واقعیت دخترا طیف وسیعی از رفتارهای مختلف هستن. بعضیا زیاد آرایش میکنن و لباسای پر زرقو برق یا کیوت دوست دارن بپوشن. بعضیا آرایش نمیکنن تیپ های اسپرت میزنن. من حتی خانومایی میشناسم که عاشق آرایش کردن و لباس پوشیدن ان ولی موهای سرشون با ماشین میزنن چون اینطور دوست دارن. برای همین نمیفهمم دقیقا از چی خوشت نمیاد؟
از جنسیت... مثلا وقتی که میرم خودم و تو آینه نگاه میکنم اگه به خودم برسم و نگاه کنم که دخترم حالم بد ...
ببین آراستگی رو هر دو جنس انجام میدن تا یجایی مثل هم. تو اگه آرایش دوست نداری، زیورآلات دوست نداری، خب استفاده نکن. منم دوست ندارم نمیکنم. ولی اگه کلا با آراستگی مشکل داری، پسر هم بودی مشکل داشتی