2777
2789

از آرایش و لباسای دخترونه... رفتارای دخترونه خوشم نمیاد... حالم بد میشه آرایش میکنم یا لباس دخترونه میپوشم... از تیپ دخترونه زدن خوشم نمیاد... ولی چیزای قشنگ و دوست دارم برای همین فکر میکردم دلم میخواد لباسای قشنگ بپوشم ولی وقتی میپوشبدم می‌فهمیدم دوست ندارم همیشه از بلند بودن موی سر بدم میومد ولی از چون چیزای قشنگ و دوست داشتم این و نمیفهمیدم شما اینطوری نیستین؟ حس بدی نمیگیرین؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دخترونگی رو توی ذهنت یه کلیشه خاص درنظر گرفتی و تصمیم گرفتی ازش خوشت نیاد. ولی در واقعیت دخترا طیف وسیعی از رفتارهای مختلف هستن. بعضیا زیاد آرایش میکنن و لباسای پر زرقو برق یا کیوت دوست دارن بپوشن. بعضیا آرایش نمیکنن تیپ های اسپرت میزنن. من حتی خانومایی میشناسم که عاشق آرایش کردن و لباس پوشیدن ان ولی موهای سرشون با ماشین میزنن چون اینطور دوست دارن. برای همین نمیفهمم دقیقا از چی خوشت نمیاد؟

سلیقه و فازه

منم یه عمر تیپ اسپرت داشتم با موهای موتاه

الان چندساله موهامو بلند کردم چون می‌خواستم امتحان کنم، دیدم خوشم میاد

لباس‌هام هم رنگاشون روشن‌تر شده الان

ولی خب هنوزم دامن به پای من برخورد نکرده، حالا حالاها هم برخورد نمیکنه چون متنفرم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بحث سلیقه نیست... کلا حالم بد میشه

برعکس خودتو نمیشناسی

الان ی چیز ک سلیقه ات نیس البته ک حالتو بد میکنه این ی چیز عادیه

اینای ک گفتی کلیشه هاین ب دخترا و دختر بودن چسبودن

من دخترم تاحالا نشده موهام تاحدی بلند باشه یا لباس های رنگی دخترونه بپوشم و... این چیزی از من کم نمیکنه ک یا منو با دخترای دیگه جدا نمیکنه 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بنظرم دخترونگی رو توی ذهنت یه کلیشه خاص درنظر گرفتی و تصمیم گرفتی ازش خوشت نیاد. ولی در واقعیت دخترا ...

از جنسیت... مثلا وقتی که میرم خودم و تو آینه نگاه میکنم اگه به خودم برسم و نگاه کنم که دخترم حالم بد میشه متنفر میشم از خودم 

سلیقه و فازهمنم یه عمر تیپ اسپرت داشتم با موهای موتاهالان چندساله موهامو بلند کردم چون می‌خواستم امت ...

الان 5..6 ساله میگذره هنوزم از موی بلند خو‌شم  نمیاد و... 

از جنسیت... مثلا وقتی که میرم خودم و تو آینه نگاه میکنم اگه به خودم برسم و نگاه کنم که دخترم حالم بد ...

ببین آراستگی رو هر دو جنس انجام میدن تا یجایی مثل هم. تو اگه آرایش دوست نداری، زیورآلات دوست نداری، خب استفاده نکن. منم دوست ندارم نمیکنم. ولی اگه کلا با آراستگی مشکل داری، پسر هم بودی مشکل داشتی

از جنسیت... مثلا وقتی که میرم خودم و تو آینه نگاه میکنم اگه به خودم برسم و نگاه کنم که دخترم حالم بد ...

احتمالا ۱۵. ۱۶ سالته 

بعد ی سن ب حرف من میای میفهمی منظورم رو

الان ب گرایشت و یا حتی هویتت شک کردی بلکه 

برعکس خودتو نمیشناسیالان ی چیز ک سلیقه ات نیس البته ک حالتو بد میکنه این ی چیز عادیهاینای ک گفتی کلی ...

پس دختر بودن دقیقا یعنی چی؟ یعنی من سلیقه ام فرق میکنه؟ یا دختر بودن و دوست ندارم؟ چه فرقی بین این دو هست؟ چه زمانی سلیقست و چه زمانی جنسیت؟ 

الان 5..6 ساله میگذره هنوزم از موی بلند خو‌شم نمیاد و...

طبیعیه حساس نشو

هر کس یه مدلیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

پس دختر بودن دقیقا یعنی چی؟ یعنی من سلیقه ام فرق میکنه؟ یا دختر بودن و دوست ندارم؟ چه فرقی بین این د ...

من نمیتونم با دوتا گفتگو بدونم تو چی هستی اما از این رو ک گفتی از اینا خوشم نمیاد بحث سلیقه اس ن جنسیت