از آرایش و لباسای دخترونه... رفتارای دخترونه خوشم نمیاد... حالم بد میشه آرایش میکنم یا لباس دخترونه میپوشم... از تیپ دخترونه زدن خوشم نمیاد... ولی چیزای قشنگ و دوست دارم برای همین فکر میکردم دلم میخواد لباسای قشنگ بپوشم ولی وقتی میپوشبدم میفهمیدم دوست ندارم همیشه از بلند بودن موی سر بدم میومد ولی از چون چیزای قشنگ و دوست داشتم این و نمیفهمیدم شما اینطوری نیستین؟ حس بدی نمیگیرین؟
من نمیتونم با دوتا گفتگو بدونم تو چی هستی اما از این رو ک گفتی از اینا خوشم نمیاد بحث سلیقه اس ن جنس ...
خب پس ی چیزی رو نگفتم بهت... تا اینجا درسته سلیقه نبود ولی از داشتن سینه و اندام زنونه کلا به شدت بدم میاد وقتی لباسی میپوشم که پسرونس احساس بهتری دارم یا وقتی میرم بیرون خوشم نمیاد دخترونه برم بیرون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین یه کلیشهای تو ذهنت هست به اسم "دخترونگی". که باعث میشه فکر کنی اگه آرایش، لباسای کیوت صورتی و زیورآلات فلان بهمان، رفتارهای لوس نداشته باشی، دختر نیستی. اون کلیشه رو که از ذهنت پاک کنی و خودتو برای خودت همونطور که هستی بازتعریف کنی، این حس بدی که داری از بین میره.