2777
2789
عنوان

اثر اینستا هست یعنی

230 بازدید | 10 پست

فکر میکنم خیلی عقبم با اینکه دانشجوی رشته ی خیلی خوبیم و شبانه روز تلاش می‌کنم ولی همش مقایسه میکنم خودمو با بقیه .. احساس میکنم خیلی کمم ..خیلی باید بدوم .. بعد استرس میگیرم و هیچ کاری نمیکنم

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

نمیدونم

من اینستا روم تاثیر نمیذاره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ی مدتی داشتم بعد ی لحظه ب خودم اومدم دیدم ک باعث شده مقایسه کنم خودمو برای همین حذفش کردم الان آرامش بیشتری دارم

تو هم امتحان کن نمیخواد دیلت اکانت بزنی فقط حذفش کن ببین چ تاثیری میزاره روت

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

چ رشته ای هسی؟

اره اینستا کلا چرت و پرت زیاد مبگه

یه دختری هس ۲۶سالشه مبگه ۵سال مدرس بودم

۶سالع دانشجو هسم 

سه تا زبان مسلطم 

الانم طراح دوخت هست☹ 

خب چطور ممکنه همه اینا تا ۲۶سالگی؟

منم مشکلم شده فیلت رشکنمو پاک کردم دیگ نرم 

همش ظاهرمو زندگیمو مقایسه میکنم حس عقب موندگی دارم همش حس میکنم عقبم از دیگران 

حالم خیلی بده هیچ کاریم نمیتونم بکنم

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

بله همینطوره

الگوریتم اینستاگرام چیکار میکنه ؟ 

کلیپ های متنوع و کوتاه که دوپامین موقت ترشح میکنن

هدف چیه : شما بیشتر بمونی توش 

چرا :‌ چون درآمدش از بازدیده اگه کاربرا برن درآمدی نداره

تاثیرش توی روان شما چیه : مغز عادت میکنه به شادی های زود و گذرا  وتلاش های بزرگ و بلند مدت براش عذاب آور میشه

یه مقاله پزشکی و علمی میخوندم درباره ی تاثیر فضای مجازی در سالهای اخیر که سعی کردن کاربرای همو از هم بقاپن

یوتیوب داره از اینستا کاربر میبره

اینستا داره از گوگل میبره

چت جی پی تی داره از اینستا میبره

بد دورانی شده و مغز ادم های بیگناه و روانشون شده بازیچه ی دست چند تا شرکت سودجو 

همین اینستا یه اپلیکیشن فنی هست ولی بیشتر کارمنداش بجای اینکه مهندس کامپیوتر و برنامه نویس باشن روانشناس هستن

💙❄️ لایک نکنید لطفا