2777
2789

وای بچها من ئک بمیاری گوارشی گرفتم ویروسه اسهال استفراغ دارم وواینا 

الان خواب بودم یهویی پاشدم میبینم به خودم دستشویی کردم اینقدر ناراحت شدم و اصلا خودم نفهمیدم 

حالا دارم این پیرایی ک دچار بیماری های سخت میشن دست خودشون نیست رو درک میکنم..... 

راستش خدایا اگر قراره کارمو به اونجا بکشونی جوون مرگم کنی راضی ترم 

خلاصه ک خیلی ناراحت احساس میکنم تمام غرورم زیر پا قرار داده شده ک به عنوان یک انسان جوون اونقدر توانایی ندارم ک به خودم دشتشویی نکنم........ 

هرچند کم هرچند شستم تموم شد 

ولی تروما روحیه برام یعنی تا ابد قراره خواهرم و مامانم اینا مسخره کنن منو؟؟

چرا حالم خوب نمیشه 🥲🥲🥲

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

تا حالا براتون پیش اومده؟؟ 

من سه دفعه دکتر رفتم و بازم هیچی به هیچی 

بیماریم درمان نداره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن مریضی دگ 😐

اخه چرا باید اینقدر مریض بشم 

دوست دارم‌گریه کنم چرا حالم خوب نمیشه 

اینهمه ادم روی کره زمینه من یکسره مریضم 

یک بار معده دردم یک بار روده ام التهاب داره یک بار سردرد میگرنی دارم مدام یک مشکلیم هست

مریض بودی دیگه ولی نباید میزاشتی بقیه بفهمن

اخه وقخی لباسامو عوض کردم میفهمن دیه