2777
2789

سلام خانوما

من یک غلطی کردم ۲ سال پیش ای یو دی گذاشتم 

انقدر عفونت و لک و خونریزی داشتم بعد ۵ ماه دراوردم

دو ساله هر دو ماه دچار عفونت میشم

کمه ولی مداوم

مدام تو دکترم دارو میگیرم یک ماه خوب میشم مجدد شروع میشه 

فقط پریودی شرت میپوشم

همیشه شلوار گشاد میپوشم 

هر روز عوض میکنم

همیشه شیو شده هستم

رابطه همیشه کاندوم دارم

قبل و بعد رابطه ژل شستشو دئو‌دراگ بنفش میزنم 

همیشه تو سرویس بهداشتی خودمو میشورم

چیکار کنم ؟ راحل گیاهی دارید ؟

میخوام هفته ای ۳ بار برم تو اب و سرکه

فقط سرکه باید سیب باشه یا انگور ؟ یا فرقی نداره ؟

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

ژل شستشو هی میزنی ریسک عفونت رو بالا میبره

فلور نرمال واژن از عفونت جلوگیری میکنه تو با شوینده شستن از بین میبریش

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل شستشو هی میزنی ریسک عفونت رو بالا میبرهفلور نرمال واژن از عفونت جلوگیری میکنه تو با شوینده شستن ا ...

اونو برای تمیزی قبل و بعد رابطه میزنم

نه هر روز

از دکترم پرسیدم

گفت خیلی خوبه و هیچ مشکلیم نداره

منم دوساله آیودی گذاشتم بیچاره شدم ولی مجبورم

من دراوردم گورش

این عفونت لامصب ولم نمیکنه

بخدا اعصاب برام نمونده

قرص های پروبیوتیک که مخصوص واژن هست بخورین

بخدا دیگه حالم از قرص بهم میخوره

روزی دارم بالای ۶ تا قرص میخورم

الان دوساله قرصی نمونده که من چند ماه مصرفش نکرده باشم

اگه عفونت مقاوم دارین باید آزمایش بشه نوع باکتری مشخص بشه 

یک آزمایش کامل هم بدین 

موقع درمان هم حتما باید با همسرتون با هم درمان بشید ممکنه شما خوب بشین ولی دوباره از همسرتون بگیرین

نوار بهداشتی هم خودش عفونت رو تشدید میکنه اگه بتونید موقع پریود از کاپ قائدگی استفاده کنین کمک کننده هست

اگه عفونت مقاوم دارین باید آزمایش بشه نوع باکتری مشخص بشه یک آزمایش کامل هم بدین موقع درمان هم حتما ...

هر بار به پزشکام میگم میگن عفونت معمولیه و زیاد نیست

میگم لازمه همسرم دارو مصرف کنه 

میگی نه عفونت قارچی نیست که بگیم مربوط به اونم میشه 

میمونه همون مسئله نوار بهداشتی که اگر بتونم سعی میکنم از کاپ استفاده کنم مرسی