2777
2789

جاریم همیشه شوهرش پذیرایی میکنه هر کی میره خونشون بنظرتون احترام ب زنش هس یا ربطی نداره؟؟؟

منم بگم ازین ب بعدشوهرم پذیرایی کنه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش کمک بخواه

یهو بهش نگو تو پذیرایی کن

بگو عزیزم میشه بیای تو آشپزخونه

سینی چای رو ببر، من شیرینی ها رو میارم مثلاً 

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

به نظر من شوهرت کمک کنه خوبه ی جوری احترامه ولی هر کسی ی جوری به زنش احترام میزاره اگر باعث ایجاد ناراحتی میشه برای همسرت بزار به شیوه خودش محبتشون ابراز کنه مگه اینکه کلا آدم منفعلی باشه اونوقت فرق داره

اولا شما نباید بگی خودش باید انجام بده چون وظیفشه بله به احترام همسرش هست که همچین کاری می‌کنه و نمی ...

والا من هرچی میگم تو نی نی سایت میگن این که ویژگیه خوب یه مرد نیس بلکه وظیفشه  کم مونده بچه زاییدنم بگن وظیفه مرد شده دیگه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

تو خانواده ما دخترا و خانم ها پذیرایی نمیکنن همه کارای مهمانی بر عهده مرد خونه اس 

مثلا من مجرد بودم کارای پشت صحنه بر عهده من بود اماده کردن 

اوردنش با داداشم 

الانه هم برای خانم هاشون انجام میدن 

ولی تو خانواده همسرم مردها کار نمیکنن😂

🤴👸.دلشاد هستم...

ببین جاریت چکار میکنه همون راهو برو

نه صمیمی هستم باش که ازش بپرسم نه نشون میده که چجوریه