جاریم همیشه شوهرش پذیرایی میکنه هر کی میره خونشون بنظرتون احترام ب زنش هس یا ربطی نداره؟؟؟
منم بگم ازین ب بعدشوهرم پذیرایی کنه
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد
من نه جوری که مردا بشینن یه خانوم خم و راست بشه خوشم میاد نه اینکه خانوم بشینه فقط شوهر پذیرایی کنه جالبه به نظرم.با همکاری هم انجام بدین.مثلا ظرف میوه که سنگین تره شوهرت بیاره خودت شیرینی.یا دستت بنده بگی چای و اون ببره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احترامه اما موقعی ک مهمونها غریبه باشن یا زیاد باشن و اینک اگیهویی اینکار کنی جاریت نمیگه داری تقلی ...
نمیدونم بنظرت میفهمه تقلیده؟؟ کلا مثلا تو یه خونواده یه چیزی باب باشه بعدا اون یکی خانواده هم اون کارو کنن طرف میفهمه ازون تقلید کردن؟؟ مثلا یکی هرسال جشن سالگرد عروسی میگیره حالا بعد چن سال جاریشم بیاد این کارو کنه و...
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد
احترام نیست همکاریه.. اینکه مردی اینکارو نکنه یعنی بی احترامی؟؟؟ معلوم که نه...من خودم پذیرایی میکنم اما گاها میشه همسرم رو صدا میکنم یاخودش میاد مثلا ظرف میوه میبره منم سینی شربت یا چایی..باهم همکاری میکنیم
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
احترام نیست همکاریه.. اینکه مردی اینکارو نکنه یعنی بی احترامی؟؟؟ معلوم که نه...من خودم پذیرایی میکنم ...
بعدشم چرا باید مثل دیگران باشیم سعی کن همیشه خودت باشی مگه خودت چته.. چشم و همچشمی و هم شکل بودن رو بزار کنار اسی زندگی خودتو داشته باش اصلا اینجوری قشنگ نیست و عند ببخشید بی فرهنگی و شعور
اگه فقط خونه ی خودتون کمک بده مشکلی نیست من جاری کوچیکم شوهرش خیلی کمکش میداد برعکس جاری بزرگم که شوهرش اصن ب روشم نمیاره ،خونه جاری بزرگه مهمون بودیم که حرف افتاد بعد غذا گفت فلانی اصن کمک نمیده جاری کوچیکم گفت میخای ب فلانی ،شوهر خودش ،بگم پاشه جمع کنه ،من خدایی ناراحت شدم برای بردارشوهرم که زنش انقد بیشعوره که تو جمع برادرا اینطور کوچیکش کرد
شما که ننشستی تو جمع تو آشپزخونه آماده میکنی فقط مرد پذیرایی میکنه
اتفاقا جاری من میشینه تد جمع اصن تو اشپزخونه هم نمیره. شوهرش چای میریزه و...