الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
لخت که نبوده همسر من دید بیاد داخل چقد نگران دیدن شوهراتونید
همون
انگار به شوهره پوزه بند و چشم بند بزنی نمیتونه تو گوشی و فیلما و غیره زن لخت ببینه
نمیتونه خیانت کنه
نمیتونه هیکل بقیه رو تصور کنه
حالا شوهراشون خوبه مالی ام نیستن
یه سری هیز خیکی پشمالو
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه ولی اگه چشم شوهرم تو تراس همسایه روبرویی ول بچرخه عیب از همسرمه کل مردم رو که نمیتونم عوض کنم. اگه همسر درست انتخاب نکردم عیب از منه . اگه چشم چرونه عیب از همسره ولش میکنم بره به چشم چرونی جونش دربیاد. اون بنده خدا هم که لخت نبود حوله تنش بوده.
حالا اگه مرد همسایه اونجوری بچرخه من برم خیره بشم عیب از کیه؟
منم بدم میاد کاش رعایت کنن حریم داخل خونه رو بیرون خونه نیارن پسر همسایه روبرویی بالاتنه لخت همیشه ج ...
تو چقد منتظر میمونی هر سری ببینی هیکلشو اسکن کنی
مرده دیگه
سینه آرنولد و هادی چوپانم دیدن نداره چه برسه به معمولیاشون
هیز نباش جانم
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
احمقانهتر از اینکه در مقابل اعتراض به عدم رعایت شیئون زندگی اجتماعی، میگن چشمت رو درویش کن و...وجود نداره!
به جای اینکه بار تنبیه و مواخذه رو بر دوش فرد خاطی بدونند، همهی افراد سالم و متین جامعه باید خودشون به زحمت بندازند و از نگاه عادی محروم باشند؛ تا سبک زندگیِ غیراخلاقی و مبتنی بر بیبند و باریِ یک عده بدون هیچ مانعی جا بیفته!