2777
2789
عنوان

دوتا دختر دارم میگه فرق دختر و پسر زمین تا اسمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس خودش رو گفت من برام مهم نیس ولی خوز دلمم میخواس ی پسر داشته باشم ببینم چقدر شیرین میتونه باشه

من یه پسر دارم خیلی هم شیرینه ولی سطح فرهنگم این قدر بالاست که این چرندیات رو راجع بهش نمیگم ؛تو هم نمیخواد هی بچه بیاری ببینی چه مزه ایه.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
آره فرق زیاده چون دختر انیس و مونس مامانشه عزیزم 🥰خدا دختراتو برات حفظ کنه یه داداشم به دخترات بده ...

ممنون ولی دیگه قصد ندارم بیارم.ولی ادم باید مراقب حرف زدنش باشه

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

اسی هیچ فرقی نداره هیچ فرقی بدون اغراق دارم میگم هیچ تفاوت حسی نداره فقط در اینده پسر میره طرف خانواده زنش اما دختر ممکنه دلسوزتر باشه همین، اون قدیم بود که بچه ها عصای پیری پدر و مادر بودن، 

چرا اینقدر مودی هستید؟!

هر طرفی باد بیاد رفتید همون طرف!

یه سری جوری حرف میزنن انگار قراره بچه ها بعدا نوکرشون باشن.

بچه چه دختر چه پسر میره دنبال سرنوشتش. البته غیر از خانواده های مریض که بچه هاشونو تا آخر اسیر خودشون میکنن.

چه حسرتی وقتی دختر وجودش برکته و یه گل بهشتیه؟؟ ببخشید ولی اون کسی که این حرفو زد و همینطور شما که حسرت خوردید کوته فکرید!😐

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

چقدر ضعیف هستین بابا 

دختر به نظر من خیلی دلسوز تر از پسره 

شاید بدشون بیاد بعضی کاربرا ولی به نظرم خدا به کسی که خیلی دوستش داره دختر میده 

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

من پسر دارم ولی اصلا همچین چیزی نیست اتفاقا دختر داشته باشی ادم پشتش گرمه کمک دست داره پسرم خوبه هست ...

میگه پسر باشه خیلی دلت خوشه خوشحالی ننیدونم دوس داشتم تجربه کنم ک دیگه ازم گذشته

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
چرا اینجوری میگید!خوبه داماد هم اجازه سر زدن به خانواده و به دختر نده؟!میدونم شوخی میکنید ولی شوخی ش ...

شوخی نمیکنم واقعا عروسا نمیذارن. شما دیدی مرد تنها بره خونه مادرش؟ دختر احساسیه هرجور شده میره پیش پدر مادرش

ممنون ولی دیگه قصد ندارم بیارم.ولی ادم باید مراقب حرف زدنش باشه

من آبجی نداشتم به مامانم میگفتم یه آبجی برای من بیار میگفت نه آخرش وقتی ۱۴ سالم بود خدا یه آبجی بهم داد به مامانم میگم خدا جواب دعاهای منو داده 🤣ولی واقعا دختر یه چیز دیگس

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

نمیدونم کلا اخلاقم خوب نیس حرف بقیه روم تاثیر داره

اونم کامل میشناسدت چطوری میتونه اعصابتو خورد کنه 

بنظر من همجنس باشن بچه ها آدم خیالش راحتتره دردسرشم کمتره واسه خودبچه هاهم بهتره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز