ی پسر ی دختر داره خواهرش ازش میمرسه پسر ودختر داشتن حسشون فرق داره میگه زمین تا اسمون فرقشون پسر ی حس دیگس دلت خوشه و... منم از دیروز ی حس بدی تو دلمه ناشکری نمیکنم ولی حسرت خوردم کاش جلو ما اینجوری نمیگفت
اسی هیچ فرقی نداره هیچ فرقی بدون اغراق دارم میگم هیچ تفاوت حسی نداره فقط در اینده پسر میره طرف خانواده زنش اما دختر ممکنه دلسوزتر باشه همین، اون قدیم بود که بچه ها عصای پیری پدر و مادر بودن،
چه حسرتی وقتی دختر وجودش برکته و یه گل بهشتیه؟؟ ببخشید ولی اون کسی که این حرفو زد و همینطور شما که حسرت خوردید کوته فکرید!😐
گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣 اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 . در آخر بهترین ورژن خودمم❤
ممنون ولی دیگه قصد ندارم بیارم.ولی ادم باید مراقب حرف زدنش باشه
من آبجی نداشتم به مامانم میگفتم یه آبجی برای من بیار میگفت نه آخرش وقتی ۱۴ سالم بود خدا یه آبجی بهم داد به مامانم میگم خدا جواب دعاهای منو داده 🤣ولی واقعا دختر یه چیز دیگس
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥