2777
2789
عنوان

هزار لعنت به ژنتیک من

888 بازدید | 35 پست

که خوشگل نبودم یه حرومزاده بیاد منو بگیره که نیام دانشگاه دخترای خوشگل و زود میگیرن که به روزگار سگی مثل من نیفتن ازدواج بعد دانشگاه بخوره تو فرق سر من بخوره تو فرق سر من 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه دوست نداری ؟

من در آستانه چهل سالگی دیروز دوباره آزمون دادم 

بعد تو دانشکده برگزار شد 

همسرم می‌گفت چقدر هیجان داشتی و حس خوب 

با وجودی که 24 ساعت نخوابیده بودم 

من ازدواج کردم نتونستم برم دانشگاه روری نیست افسوس نخورم برو درستو بخون قدر زندگیتو بدون شوهر چیه اخه😐

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

یه نگاهی به تاپیک های قبلت انداختم 

مثل خودم پیرا میخونی و خوابگاهی هستی و از قیافه و تو رابطه نبودنت شاکی ای

تفاهم زیادی داریم انگار 

منم خستم میخوام قرص افسردگی رو مداوم بخورم ببینم چی میشه فقط میخوام حسی نداشته باشم مثل ربات این دو سه سال سگی رو تموم کنم

ببین آخر و عاقبت مهمه 

شما درس خوب بخون 

برای خودت برو سرکار 

به خودت هم برس 

ازدواج خوب هم انجام میدی 

اما قول میدم بهت با این طرز تفکر ازدواج کنی 

بعدم میای حسرت مجردی میخوری 

مگه واسه ازدواج میرید دانشگاه؟میرید شوهر پیدا کنید؟بعدم این چه حرفیه؟ پس توام بچه نیار ژن تورو نگیره

نه واسه این نیست واسه بدبختی هایی که به واسطه دانشگاه میکشمه

.

عزیزم حالت خوبه؟

درسته فشار روت زیاده ولی خیلی شدید حالت بده برای جایی که واقعا نیاز نیست

آخه تاپیکای قبلتم خوندم ...

اینجوری پیش بری میشی روانی تمام عیار 

آدم دانشگاه و....برای خوشی و حال خوب میره 

نخواد که آدم میشینه تو خونه!

اگه خواستی با کسی حرف بزنی من هستم 

💐خدایا شکرت💐