2777
2789
عنوان

جلوی صورت نوزادش رو گرفت

798 بازدید | 58 پست

بچها با شوهرم بیرون بودم رفتیم پاساژ یه مرده نشسته بود رو صندلی نوزاد تازه متولد شده‌اش هم توی کریر بود روی زمین جلوش بود بعد یه لحظه به نظرم نوزاد خیلی گوگولی اومد شوهرم صدا کردم ( فاصلمون سه متر بود حتی نزدیک هم نشدیم) گفتم بیا ببین چه نازه یهو بابای نوزاده جلوی صورت نوزادش رو گرفت تا ما نتونیم نبینیم😐 چقدر بدم اومد مثلا که‌ چی انگار طلا زاییدن خیلی بدم اومد از حرکتم پشیمون شدم رفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر حرکتش مسخره و چیپ بوده

ولش کن اصلا فکرشو نکن چون مشخصه از فرهنگ پایینی بوده

من خودم به دختر نه ماهه دارم

هرجا میرم براش ذوق میکنن ضعف میکنن بغلش میکنن

منم خوب چرا دروغ قند تودلم آب میشه

دوس دارم ذوقشو بکنن باهاش حرف بزنن اما بوسش کنن بدم میاد

درکت میکنم 

یبار حرم امام خمینی بچه ۱ سالم نزدیک یه بچه یکساله دیگه شد با فاصله. همش میگفتم چقد نازه ماشا الله و ..

دیدم مادره به پدره گفت بیارش اینور و پدره هم بردش

اینقد ناراحت شدم ازین حرکت زشت و بی معنی و یهویی 

💖

ببین بهتره به بچه ی غریبه ها نه نزدیک بشید، نه خوراکی بدید

شما از محبتتونه ولی خیلیا خوششون نمیاد

مثلا یه بار بچه ی من بغل مادرشوعرم بود بیرون یکی خواست صورت بچه رو ببینه مادرشوعرم دقیقا پشتش رو بهش کرد

یا میان صورت نوزاد رو می‌بوسن یا لوپش رو میکشن

خب بچه ایمنیش پایینه فوری مریض میشه نفس کسی دیگه بهش بخوره

بعضیا هم ب چشم خوردن معتقدن

چقدر حرکتش مسخره و چیپ بودهولش کن اصلا فکرشو نکن چون مشخصه از فرهنگ پایینی بودهمن خودم به دختر نه ما ...

اره منم بدم میاد بوس یا دست بزنن من هرگز اینکار رو نمی‌کنم حتی فاصلمون خیلی زیاد بود بیچاره شوهرم با ذوق اومد مردک بیشعور اونطوری کرد

ما یه جایی رفتیم واسه تبریک نوزاد تازه متولد شده مادرش کلا روی بچه رو با یه روسری پوشونده بود گفتم حالا بچه رو خفه نکنی اینقد بدم اومد از رفتنم پشیمون شدم یبارم رفتیم خونه یه اقوام نزدیک اصلا نوزادو از اتاق بیرون نیاوردن واقعا بعضیا خیلی چیپن

ببین بهتره به بچه ی غریبه ها نه نزدیک بشید، نه خوراکی بدیدشما از محبتتونه ولی خیلیا خوششون نمیادمثلا ...

من هرگز دست نمیزنم حتی نزدیک نمیشم. فاصلمون خیلی زیاد بود منم میدونم نوزاد چقدر حساسه. ما فقط میخواستیم نگاه کنیم از فاصله دور

ما یه جایی رفتیم واسه تبریک نوزاد تازه متولد شده مادرش کلا روی بچه رو با یه روسری پوشونده بود گفتم ح ...

طرفا ماهم روشو با پارچه میپوشونن میگن چشماش درشت میشه باید تو تاریکی بمونه و نور رو نبینه تا چند وقت 

💖