بچها با شوهرم بیرون بودم رفتیم پاساژ یه مرده نشسته بود رو صندلی نوزاد تازه متولد شدهاش هم توی کریر بود روی زمین جلوش بود بعد یه لحظه به نظرم نوزاد خیلی گوگولی اومد شوهرم صدا کردم ( فاصلمون سه متر بود حتی نزدیک هم نشدیم) گفتم بیا ببین چه نازه یهو بابای نوزاده جلوی صورت نوزادش رو گرفت تا ما نتونیم نبینیم😐 چقدر بدم اومد مثلا که چی انگار طلا زاییدن خیلی بدم اومد از حرکتم پشیمون شدم رفتم
حالا چرا اینقدر اول صبح عصبانی هستی. بهر دلیلی نخواسته شما نوزادش رو ببینی.انگار الان اینجابگن باید ...
ببین عکس فرق داره یا یه نگاه گذری. باور کن من حتی قیافه اون بچه هم الان یادم نیست. بیخیال بحث نکنیم. اصلا اشتباه از منه توجه نشون میدم به بچها وقتی ممکنه پدر و مادر بیشعوری داشته باشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جون یه نوزاد با یه نگاه گرفته میشه؟ من دیگه حرفی ندارم
نگاه شور صددرصد_این گفته خود پیامبره ک خیلی ادما وقت رفتنشون نبوده و بخارچشم زخم روانه قبرستون شدن_اینکه شما اصرار داری کارت حرفت و رفتارت درسته و اون ادم عقده داره دل سیاهه و اینجا هم همه بهت میگن حق با اون اقا بوده باز پافشاری میکنی جای تعجب داره😁😁😁😁
اسی تاپیکو ببند اینجا تاثابت نکنن اشتباه میکنی ولت نمیکنن پشیمون میشی ازتاپیک زدن تو هم فقط خواستی ن ...
اره راست میگی پشیون شدم اصلا من چه دلم خوش بود فکر کردم اون آدم استثناعا بی فرهنگ بود و خواستم درد و دل کنم. نمیدونستم همه اینجا دقیقا مثل اون آدم هستن. سر یه نگاه کوچیک ببین چه حرفها زدن. فکر کردن الان نوزاد خوردم تموم شد
استارتر ناراحت نشو منم توی مطب بودم حدود دو ساعت یه نوزاد بغل مادر بزرگش بود قند تو دلم آب میشد صورت بچه رو ببینم این زن متوجه شد من ذوق دارم سه متر فاصلمون بود اونا اونور سالن من اینور عین این دو ساعتو این زن صورت بچه رو پوشوند من نبینم
فک کن اون اقا از حق طبیعیش کوچکترین حق طبیعی ش خواسته محافظت کنه و استارتر اصرار داره کم شعوره😅😅ای ...
شماها هم یچیزی یاد گرفتین تا نظرتون مخالف با نظر دیگرانه بقیه رو متهم به کتاب نخوندن و بیسوادی میکنین. محض اطلاعت من دکترای ادبیات دارم اندازه موهای سرت کتاب خوندم اما جایی ندیدم بنویسه با نگاه کردن به نوزاد انسان، اون نوزاد بلعیده میشه. خوشگلم اتفاقا چهارتا کتاب علوم شناختی بخون تا روش تعامل و هوش اجتماعیت یکم بالا بره فرق مهربونی و از نیت بد تشخیص بدی تا مشکل به وجود نیاد. اینجوری جامعه هم سالم تر میشه. البته اگه تنها کتاب های که خوندی ۱۰ قانون جذب این چرت و پرتها نباشه😂
فک کن اون اقا از حق طبیعیش کوچکترین حق طبیعی ش خواسته محافظت کنه و استارتر اصرار داره کم شعوره😅😅ای ...
اینم یادم رفت بگم طرز فکر من از جای خاصی نمیاد صرفا از محبتم نسبت به بچها میاد اما طرز فکر شما از عهد بوق علی خان قاجار میاد ازینا که یه چشم زخم گنده میزاشتن وسط خونشون خیال میکردن مردم با چشمهاشون نیروهای شر و شیطانی منتقل میکنن😂😂 خدایی کسی که کتاب خون باشه به خرافات چشم زخم میخنده که خب شما جزوش نیستی گلم🫠 کتاب خوب خواستی پیام بده بهت بگم من خوشحال میشم از آگاه کردن آدمهلی اطرافم❤️