2777
2789
عنوان

جلوی صورت نوزادش رو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 58 پست
حالا چرا اینقدر اول صبح عصبانی هستی. بهر دلیلی نخواسته شما نوزادش رو ببینی.انگار الان اینجابگن باید ...

ببین عکس فرق داره یا یه نگاه گذری. باور کن من حتی قیافه اون بچه هم الان یادم نیست. بیخیال بحث نکنیم. اصلا اشتباه از منه توجه نشون میدم به بچها وقتی ممکنه پدر و مادر بیشعوری داشته باشن‌

هزاران دلیل میتونه داشته باشه. بهر حال پدرش بوده و دلش نخواسته کسی ببینه. شاسد ترسیده. وووووو اینکه ...

بله خب هر کسی دیدگاهی داره

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر خیلی سخت میگیریمیدونی طرف تا بیاد اون نوزادشو بغل بگیره چ خرجایی نکردهسونو هربار۱۷۰۰ازمایش۱۷ ...

جون یه نوزاد با یه نگاه گرفته میشه؟ من دیگه حرفی ندارم

بیخیال گلمشما از محبت و دل پاکیت بوده ولی اون خوشش نمیاد در هر صورت تصمیم با اوناستشما هم خداروشکر خ ...

بله درسته حق با شماست نباید دیگه توجه نشون بدم. بچها گناهی ندارن پدر و مادرشون کم شعورن. 

جون یه نوزاد با یه نگاه گرفته میشه؟ من دیگه حرفی ندارم

نگاه شور صددرصد_این گفته خود پیامبره ک خیلی ادما وقت رفتنشون نبوده و بخارچشم زخم روانه قبرستون شدن_اینکه شما اصرار داری کارت حرفت و رفتارت درسته و اون ادم عقده داره دل سیاهه و اینجا هم همه بهت میگن حق با اون اقا بوده باز پافشاری میکنی جای تعجب داره😁😁😁😁

اسی تاپیکو ببند اینجا تاثابت نکنن اشتباه میکنی ولت نمیکنن پشیمون میشی ازتاپیک زدن تو هم فقط خواستی ن ...

اره راست میگی پشیون شدم اصلا من چه دلم خوش بود فکر کردم اون آدم استثناعا بی فرهنگ بود و خواستم درد و دل کنم. نمیدونستم همه اینجا دقیقا مثل اون آدم هستن. سر یه نگاه کوچیک ببین چه حرف‌ها زدن. فکر کردن الان نوزاد خوردم تموم شد

فک کن اون اقا از حق طبیعیش کوچکترین حق طبیعی ش خواسته محافظت کنه و استارتر اصرار داره کم شعوره😅😅این طرز فکر از کجا میاد اخه!!

احیانا گاها روزا ۴ تا کتاب بخونین خب

عقده ای دل سیاه اینا دیگه چجور کلماتیه خب اول صبحی من خوندم 😅😅

فک کن اون اقا از حق طبیعیش کوچکترین حق طبیعی ش خواسته محافظت کنه و استارتر اصرار داره کم شعوره😅😅ای ...

بیخیال گلم. باشه اصلا اون آدم بهترین پدر دنیا. مدال افتخار برای ایشون. منم اشتباه کردم نمیدونستم با نگاهم نوزاد رو نصفش رو کندم بردم

استارتر ناراحت نشو منم توی مطب بودم حدود دو ساعت یه نوزاد بغل مادر بزرگش بود قند تو دلم آب میشد صورت بچه رو ببینم این زن متوجه شد من ذوق دارم سه متر فاصلمون بود اونا اونور سالن من اینور عین این دو ساعتو  این زن صورت بچه رو پوشوند من نبینم

فک کن اون اقا از حق طبیعیش کوچکترین حق طبیعی ش خواسته محافظت کنه و استارتر اصرار داره کم شعوره😅😅ای ...

شماها هم یچیزی یاد گرفتین تا نظرتون مخالف با نظر دیگرانه بقیه رو متهم به کتاب نخوندن و بی‌سوادی می‌کنین. محض اطلاعت من دکترای ادبیات دارم اندازه موهای سرت کتاب خوندم اما جایی ندیدم بنویسه با نگاه کردن به نوزاد انسان، اون نوزاد بلعیده میشه. خوشگلم اتفاقا چهارتا کتاب علوم شناختی بخون تا روش تعامل و هوش اجتماعیت یکم بالا بره فرق مهربونی و از نیت بد تشخیص بدی تا مشکل به وجود نیاد. اینجوری جامعه هم سالم تر میشه. البته اگه تنها کتاب های که خوندی ۱۰ قانون جذب این چرت و پرت‌ها نباشه😂

اینم یادم رفت بگم طرز فکر من از جای خاصی نمیاد صرفا از محبتم نسبت به بچها میاد اما طرز فکر شما از عهد بوق علی خان قاجار میاد ازینا که یه چشم زخم گنده میزاشتن وسط خونشون خیال می‌کردن مردم با چشم‌هاشون نیروهای شر و شیطانی منتقل می‌کنن😂😂 خدایی کسی که کتاب خون باشه به خرافات چشم زخم می‌خنده که خب شما جزوش نیستی گلم🫠 کتاب خوب خواستی پیام بده بهت بگم من خوشحال میشم از آگاه کردن آدم‌هلی اطرافم❤️