بچها با شوهرم بیرون بودم رفتیم پاساژ یه مرده نشسته بود رو صندلی نوزاد تازه متولد شدهاش هم توی کریر بود روی زمین جلوش بود بعد یه لحظه به نظرم نوزاد خیلی گوگولی اومد شوهرم صدا کردم ( فاصلمون سه متر بود حتی نزدیک هم نشدیم) گفتم بیا ببین چه نازه یهو بابای نوزاده جلوی صورت نوزادش رو گرفت تا ما نتونیم نبینیم😐 چقدر بدم اومد مثلا که چی انگار طلا زاییدن خیلی بدم اومد از حرکتم پشیمون شدم رفتم
ما یه جایی رفتیم واسه تبریک نوزاد تازه متولد شده مادرش کلا روی بچه رو با یه روسری پوشونده بود گفتم ح ...
خیلی ندید پدید هستن علنا دارن به آدم توهین میکنن و بعدا که بچهاشون یکم بزرگ میشن و کسی محل نمیزارتشون شاکی هم میشن! درصورتی که خودشون باعث حس بد ما نسبت به اون طفل معصوم میشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نوزاد شیرینه اکثرآدما دوست دارن ببینمش ازبین این همه آدم نمیدونی که می چشمش سوره یکی چشمش شو باشه اون نوزاد بی گناه یامریض میشه یا نیافته سربه خودم اومده اسی هم خیلی بیشعوره
اینکه اسی ذوق کرده نگاه کرده اشکال ندارد اینکه عین ندید بدید ها شوهرشو ازتون پرتر صداکرده بده بالاخر ...
عزیزم ذوق کردن به چیزی یعنی ندید پدید بودن؟ بعضی ها بچه دوست دارن و ذوق میکنن. شوهرمم چون دوست داشت صدا کردم. بنظرم ندید پدید امثال اون آدم هستن. شما هم اول فکر کن بعد حزف بزن