2777
2789
عنوان

جلوی صورت نوزادش رو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 58 پست
ما یه جایی رفتیم واسه تبریک نوزاد تازه متولد شده مادرش کلا روی بچه رو با یه روسری پوشونده بود گفتم ح ...

خیلی ندید پدید هستن علنا دارن به آدم توهین میکنن و بعدا که بچهاشون یکم بزرگ میشن و کسی محل نمیزارتشون شاکی هم میشن! درصورتی که خودشون باعث حس بد ما نسبت به اون طفل معصوم میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرگز دست نمیزنم حتی نزدیک نمیشم. فاصلمون خیلی زیاد بود منم میدونم نوزاد چقدر حساسه. ما فقط میخواس ...

حالا فک کرده شاید چشم میزنید چون چشم زدن ناخواسته اتفاق میوفته

میگه محبت کلامی و لحظه ای بقیه چه ارزشی داره که سرش بچم چشم بخوره

ناراحت نباش لابد اونم تجربه ی بدی داشته

ما یه جایی رفتیم واسه تبریک نوزاد تازه متولد شده مادرش کلا روی بچه رو با یه روسری پوشونده بود گفتم ح ...

من زایمان کردم گاهی حالت بچه یجوری بود نمیشد ببرمش تو هال پیش مهمونا 

مثلا بزور خوابیده بود یا مریض بود یا چیزی دیگه 

ربطی به مهمونا نداشت بلکه شرایط نوزادم مناسب نبود حالا فکرشو میکنم میگم نکنه ناراحت شدن 

💖
عزیزم میشه نظر شما رو بدونم چرا کار خوبی کرده؟

نوزاد شیرینه اکثرآدما دوست دارن ببینمش ازبین این همه آدم نمیدونی که می چشمش سوره یکی چشمش شو باشه اون نوزاد بی گناه یامریض میشه یا نیافته سربه خودم اومده اسی هم خیلی بیشعوره

دیگه گاهی آدم مجبوره برای دکتر و واکسن یا خرید بچه رو بیرون میاره فقط نمی‌خواد دیگران بهش توجه کنند ...

اونجایی که ما بودیم پاساژ بود مشخص بود آوردن بگردونن بچه رو. خلاصه حرکت جالبی نیست به نظرم

من زایمان کردم گاهی حالت بچه یجوری بود نمیشد ببرمش تو هال پیش مهمونا مثلا بزور خوابیده بود یا مریض ب ...

خب بالاخره آدم با ذوق وشوق میره نوزادو ببینه ولی خب نباید نزدیکش شد دیگه نوزاد حساسه 

اینکه اسی ذوق کرده نگاه کرده اشکال ندارد اینکه عین ندید بدید ها شوهرشو ازتون پرتر صداکرده بده بالاخر ...

عزیزم ذوق کردن به چیزی یعنی ندید پدید بودن؟ بعضی ها بچه دوست دارن و ذوق می‌کنن. شوهرمم چون دوست داشت صدا کردم. بنظرم ندید پدید امثال اون آدم هستن. شما هم اول فکر کن بعد حزف بزن