2777
2789
عنوان

با یه دلیل قانع کننده بگید چرا بیدارید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 71 پست
منم سر بچه دومم یکی از اسمای انتخابیم هاریکا بود برای دخترولی قسمت نشد دختر شه🫠😍

من اِلارُز انتخاب کردم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری تنها خوبی که داره همین قطع قاعدگیه😁

وای دقیقا منم میگم یکی دو ماه دیگه بازم اون خونریزی میاد سراغم این نه ماه فقط پریود نشدنش کیف داد البته ببخشید من بخاطر عفونت ترشحات خیلی زیادی داشتم روزی دوبار مجبور به تعویض لباس زیر میشدم کم از پریودی نداشت ولی خب بازم بد نبود 😅

آخه پرسیدن فردا ناهار چی دارین منم گفتم بعد تعارف زدم شماهم بیاین اونا هم گفتن پس سبزی خوردن می‌خریم ...

😂

همینجا میگن تعارف اومد نیومده داره 

اشکالی نداره، امروزم میگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
وای دقیقا منم میگم یکی دو ماه دیگه بازم اون خونریزی میاد سراغم این نه ماه فقط پریود نشدنش کیف داد ال ...

عزیزم بسلامتی بغلش کنی

جنسیت چیه و اسم انتخابیت؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره در عوض دور هم میشنیم بد نمی‌گذره ولی خب خیلی خسته شدم

واقعا اسباب کشی سخت‌ترین کاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بسلامتی بغلش کنیجنسیت چیه و اسم انتخابیت؟؟

مرسی عزیزم تو هم همینطور 

دختره ، داخل هشت ماهم ولی هنوز اسم قطعی انتخاب نکردم هیچ اسمی به نظرم خوب نمیاد فقط از اسم آوینا خوشم اومده که یه اسم شبیه بهش تو فامیل هست دوست ندارم شبیه اسم کسی باشه

شما چطور گلم 

ان شالله بعدیت هامینما هامین داشتیم تو فامیلبعد پسرم پاییزیههامین از نظر معنی یعنی پسر تابستونهیراد ...

پسرم 8 سالشه و اسمش هامینه☺️

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

نخابیدم از دیشب اسباب کشی داشتیم خونرو مرتب کردم چیدم هنوزم مونده البته ۹ صبح هم مهمون داریم خیلی هم ...

مهمون چی میگه این وسط؟؟؟ من تا دو هفته بعد اسباب کشی خونم مرتبم باشه باز حوصله و توان مهمون ندارم