2777
2789
عنوان

یه بچه اومده خونمون شپش داره

512 بازدید | 34 پست

دیشب خونه اقوام بودیم

دخترش اصرار کرد به مامانش که من برم خونه اینا شب بخوابم

فردا با هم میایم...

اقوام درجه یک هست از طرف همسرم

من همونجا میدونستم که این دختر ۹ ساله شپش داره

اما نمیدونستم چطور بگم نیاد

خلاصه اومد..

الان از دیشب تا حالا خوابم نبرده

وسط دوتا دخترام خوابیده..

دخترای من موهای بلند و پری دارند..

اگر بگیرند نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم..

موقع مدرسه ها هم هست.. زمان ندارم.. میرم سر کار..

مامانش و خاله هاش نمیدونن که من میدونستماااا... فکر میکنم من نمیدونم بچه شون شپش داره و به این خیال فرستادن

وای متاسفانه احتمالش خیلی زیاده دخترتون هم درگیر شپش بشن لابد دختر خواهرشوهرته 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تعارفو کنار میذاشتی

ما تو خونه یکی شپش گرفتیم دو سال و نیم درگیر بودیم

پدرمون در اومد

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

کاش قبلش از این کلاه ها پلاستکیا که جدیدا مد شده رو ظروف بدون در میکشن میزارن یخچال

یکی یدونه از اونا میگرفتی میدادی سرشون کن هم دخترات هم اون🤣🤦‍♀️

آواکادو سایت🥑                                                            

الان کاری که شده فقط رفت بچه ها ببر حموم با اب داغ بشورشون به شوهرتم بگو سم بیاره که سم پاشی کنید اگه روسری یا شال شمام استفاده کرده اونام با اب داغ بشورید بزارید تو نایلون بعد چند روز اتو کنید

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

نیاز نیست کار خاصی کنید

فوقش اگر دخترها  شپش گرفتن ، قطره ضد شپش کیمیا می‌زنید واسشون و تامام

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

رختخواب که خوابیده سریع  ببرشون حموم سرشون شونه کن حسابی اتاق تمیز کن میتونی یه دور برای کف سرشون مایونز استفاده کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شامپو شوش زدین نرفت؟

اگه بگم صدتا شامپو خریدیم اغراق نکردم

شامپو فقط زنده ها رو میکشت با شونه هم یه سری تخم ها میومد اکثر تخم ها باقی میموند که باز تبدیل به حشره میشد

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

وا ببخشید عزیزم چرا عذت نفس ندارین به روشون میاوردین میدونین شاید تا چند سال از بین نره 

ما رفتیم مسافرت دخترم شپش گرفت موهاش با اینکه از راه اومدیم تو حیاط موهاشو از ته ماشین کردیم تا دوسال من درگیر بودم به هیچ روشی از بین نمیرفت شما که شاغل هم هستین و دو دختر دارین خیییلی براتون سخت میشه احتمالشم خییلی زیاده که تا الان گرفته باشن 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
الان کاری که شده فقط رفت بچه ها ببر حموم با اب داغ بشورشون به شوهرتم بگو سم بیاره که سم پاشی کنید اگ ...

اوووو کی حوصله داره این همه کار انجام بده 😁

دیگه اون قدیما نیستاااا 

علم پیشرفت کرده 

با یه قطره ضد شپش کیمیا کارش راحت  سریع حل میشه و نیازی به شست و شوی محیط و این همه زحمت و استرس نیست

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزم تنها راهکار شپش که امتحان شدست و جواب داده الکل هست اسپری می‌کنی و تمام . مثلاً صبح اسپری می‌کنی روی موها و تا ظهر بمونن بعد برن حموم و بشورن موهاشون رو .اصلا نترس . مهمون رفت هم میتونی همین کارو کنی لابه لایه موها رو الکل اسپری کن 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️