2777
2789
عنوان

یه بچه اومده خونمون شپش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 34 پست
اوووو کی حوصله داره این همه کار انجام بده 😁دیگه اون قدیما نیستاااا علم پیشرفت کرده با یه قطره ضد شپ ...

انقد ریزش مو میاره قطره کیمیا که حد نداره 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو کی حوصله داره این همه کار انجام بده 😁دیگه اون قدیما نیستاااا علم پیشرفت کرده با یه قطره ضد شپ ...

تخمشونو کاری میکنه؟

📛 کابر اقا هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

یکم هزینه کن عوضش خیالت راحت میشه 

برو دارو خونه هم اسپری مخصوص ملحفه و لباس بگیر هم شامپو هم اسپری دفع حشرات 

اسپری رو به رخت خواب ها بزن بچه ها و خودت شامپو رو بزنید 

اسپری دافع حشرات که برای شپش هم هست داشته باش هر وقت اون دوباره اومد خونتون بزن سر دخترات که شپش نره سمتشون

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

موهای بچه هاتون رو یه مدت هرروز روغن مالی کنید

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
وای با اینکه با ماشین هم زدین بازم شپش بود ؟

اره تا دوسال 

حنا 

سس مایونز 

انواع شامپو 

جوشونده اسپند 

هر روز شاید دوساعت من با شونه شپش شونه میکشیدم 

ااااوه ده روش دیگه که فراموش کردم الان نمیرفتن موهای بچم از همون موقع ریزش گرفت 

برا همون واقعا میگم کار اشتباهی بوده با وجود اینکه میدونستن بچه شپش داره اوردنش خونه و وسط دخنچتراشون خوابوندن 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
زودی از اینا بگیر با آب ولم قاطی کن تو یه قوطی بذار بریز رو موهاشون تا پیشگیری کنی حتی اگه خدایی نکر ...

من نمیتونم برای اون دختره بزارم

میره با مامانش و خاله هاش میگه

آبرو حیثیت برام نمیزارن

که چیکار به موهای بچه ما داشتی

شامپو ضد شپش از داروخانه بگیر بزنین ملافه ها و روبالشتیهارو هم با آب داغ بشور

منم یکبار ناخواسته با یه نفر که شپش داشت تماس داشتم سریع رفتم دکتر شامپو داد زدم نگرفتم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد