2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقران ب من میگف بچه مچه نیاری منم از. دققققش حامله شدم (شوخی‌میکنم خاست خدا بود)ولی الان اینا هنوز ت ...

فک کنم عقده ای هستن چنین آدمایی. نمی‌دونم چه عقده ای و چه کمبودی داشتن تو گذشتشون که این طورین.. ولی خب وقتی حرصت میدن با حرفاشون مطمئن باش یکی هم پیدا میشه در اینده که دخترشو حرص بده... 

فک کنم عقده ای هستن چنین آدمایی. نمی‌دونم چه عقده ای و چه کمبودی داشتن تو گذشتشون که این طورین.. ولی ...

ببین دیدییکی میخاد تیکه بندازه بهت و تو نمیفهمی و تلاااااش میکنه ک بفهمی وتومیفهمی بعد تازه دوهزاریت میوفته ک اون محبتاییم ک کرده همش بازی بوده و میفهمی ک بعله چقد خنگ بودی نمیفهمیدی و الان میفهمی چقد بده

واقعا ماچ میکرد؟😂😂😂😂

آره بخدا 

مامانم میگفت بهش یه جور رفتار کن که اگه یه روز مثلا سردرد بودی یا نتونستی پذیرایی و.. کنی  بهش برنخوره انتظارش بالا نره

مگه میفهمید؟فکر می‌کرد چه خبره

اصلا اسم پسرشو هم نمیاوردا حالا پسرش رفته یه خانم دکتر خوب و خوشگل گرفته از عروسش تعریف نمیکنه فقط میگه خیلی همو دوست دارن و خوش اخلاقه و..

آره چون عروس خار چشم و رقیب مادر شوهره..اما دخترشون لایق پر قو 😂😂و میخوان با تحویل گرفتن داماد بست ...

😂😂😂😂😂واقعا رقییییب من اومدم تو‌زندگیشون کل زندگیشون از این رو به اون روشد مادرشوهرم از 5سال پیش جوون تر شده 😂😂😂

مادرشوهرم پسرم پسرم میکنه اونوقت پسر خودشو ادمم حساب نمیکنه حرصم از این میگیره شوهر خرم اینارو نمیبی ...

چون پسر پاره تنشه محبت مادر و فرزندی تو خونشونه 

ولی داماد رو باید عزت بزارید قربون صدقه بری تا دخترت رو اذیت نکنه 

آره بخدا مامانم میگفت بهش یه جور رفتار کن که اگه یه روز مثلا سردرد بودی یا نتونستی پذیرایی و.. کنی ...

عروس عالی هم باشه خار چشمه 

ببین ما اوایل نامزدیمون یه بار دعوا کردیم همه جانشست با خاهرشوهرم له همه میگفتناین عصبیع مریضه 

بعد خودمبا گوش خودم میشنیدم 

😂😂😂😂😂واقعا رقییییب من اومدم تو‌زندگیشون کل زندگیشون از این رو به اون روشد مادرشوهرم از 5سال پیش ...

مادر شوهرا با ورود عروس خودشون از نو عروس میشن انگار!طلا و وسایل خونه و قر و ادا...ولی واسه دخترشون میشن یه زن فهمیده و بزرگتر تمام کمال

ببین دیدییکی میخاد تیکه بندازه بهت و تو نمیفهمی و تلاااااش میکنه ک بفهمی وتومیفهمی بعد تازه دوهزاریت ...

اره متاسفانه. ببین ولشون کن بزار با همون داماد که از پسرشون هم عزیزتره ور برن اما با شماها کاری نداشته باشند. بخدا که بهترین اتفاق تو زندگیته. 

من انقد دلم میخواد اون نکبتا شوهر کنن یا برادر دیگشون زن بگیره و با همینا مشغول باشن دیگه با من و شوهرم کاری نداشته باشن. انقد فحش ندن به من. برن با همون داماد و عروس دیگه اصلا عاشق همونا باشن. ولی از ما دست بردارند. 

چون پسر پاره تنشه محبت مادر و فرزندی تو خونشونه ولی داماد رو باید عزت بزارید قربون صدقه بری تا دخترت ...

پاره تنه!؟

هنوزهیچی نشده. شوهر خاک برسرمن گفت مامانبپوشباهم بریم بازار مادرشوهرم من من کرد ااخرم گفت نمیام سرم دردمیکنه همون لحظه داماد خان زنگ زد گفت بریم بیرون سریع مث جت پوشید رفتن دور دور