2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دخترش زیر دستشه به قول قدیمی‌ها می‌ترسن با دخترشون بد بشند

انترن دیگ

موقعی ک جنگ تموم شد با یه ذوقی برام تعریف میکرد ک اره زنگ زدم ب دامادم و بهش‌گفتم فلانی جان دیدی بخیر‌گذشت .....

اونوقت ب پسرش فکر نمیکنهک تو دل جنگ بوده هعیییی 

منم هیچ کدوم اینارو ب شوهرم نمیگم دوس‌ندارمخانوادش از چشمش بیوفته ولی خیلی ....

به دامادش پسرم پسرم میگمنظورمهها

خب می‌دونم به دامادش میگه پسرم و شوهرت هم میبینه که چقد اونو دوست داره درحالی که پسرش نیست یه غریبه ست. درحالی که این هم خونشه اما دریغ از یه ذره دلسوزی. چی بگم مادرشوهر منم همینه. واسه یه خواستگار دخترش داشت خودشو تیکه و پاره میکردن هنوز دامادشون نشده بود وای به روزی که داماد دار بشن اینا. 

انترن دیگموقعی ک جنگ تموم شد با یه ذوقی برام تعریف میکرد ک اره زنگ زدم ب دامادم و بهش‌گفتم فلانی جان ...

اره بیشترشون همینن 

نمونه اش مادرشوهر خدا بیامرزم برای دامادش خونه با پول خودش ساخت اما پسراش اجاره نشین بودن 

💚🌱

خب شوهر تو هم میتونه بگه چرا مامانت مثل مامان من نیست و.. قبلی که اینو بگه بهت مقایسه رو بذار کنار

ببین مقایسه نیست 

چطور میگن عروس دختر ادم نمیشع کک این حرفو سیصد بار مادرشوهرم بهم گفت پس دامادم پسر ادم نمیشه 

اونوقت داماده اینا از پسرشون ارجح تره 

و اینم بگم فقط اینا نه خیلیام شاید اینجوری باشن‌ولی این درست‌نیس

خب می‌دونم به دامادش میگه پسرم و شوهرت هم میبینه که چقد اونو دوست داره درحالی که پسرش نیست یه غریبه ...

بقران ب من میگف بچه مچه نیاری منم از. دققققش حامله شدم (شوخی‌میکنم خاست خدا بود)

ولی الان اینا هنوز تازهههنشون کردن عقدم نکردن میگ زود بچه بیااااریدااااا من نوه اهمو میخام ببینم درصورتی نوه داره و پسر من میشه پسر پسرش

اره بیشترشون همینن نمونه اش مادرشوهر خدا بیامرزم برای دامادش خونه با پول خودش ساخت اما پسراش اجاره ن ...

خدابیامرزه ولی من صددفه میگم ادمی‌ک فرق میزارهبین بکه هاش یکیو عزیز میشماره اونیکی نه از حیوان کمتره

ببین مقایسه نیست چطور میگن عروس دختر ادم نمیشع کک این حرفو سیصد بار مادرشوهرم بهم گفت پس دامادم پسر ...

حالا صبر کن ببین تهش چی میشه

یکی از دوستای مامانم عکس دامادش تو کیف پولش بود مدام عکسو جلو بقیه بوس می‌کرد و قربون صدقه 

آدم حالش بد میشد ولی سر یه مسئله ای دعواشون شد الان سایه همو با تیر میزنن