2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوری میگفتن که اگه جدایی پیش اومد بگن دختره مقصر بود پسر ما بی عیب و نقصه

بابا ب من میگف مادرشوهرم تو روم هزاااار بار میگفت بچه نیاری ها بچه نیاری نیتش طلاق دادن من بود الان ب دخترش میگه زودبزاااا نوم نوم نوه عزیزم اونوقت بچه من نوه نیست؟

حالا ی بار یکی ام که عروسو ول کرده عروس ولش نمیکنهبیخیال سرت دزد میکنه مگه. بهتر ارتباط نمیگیرن

اره بابا خداروشکرسرش گرماونا باشه مارو ول کنه ازخدا میخام ب من زنگ نمیزنه ب پسرشم نزنه یکم فاصله بکیرن بره بچسبه ب دامادش منم راحت 

بابا ب من میگف مادرشوهرم تو روم هزاااار بار میگفت بچه نیاری ها بچه نیاری نیتش طلاق دادن من بود الان ...

یاد مادرشوهر خودم افتادم

منو جاریم با هم زایمان کردیم بچه هامون نوزاد بودن رفتیم خونش یه نگاه به بچه های ما کرد و گفت کِی بشه منم نومو بغل کنم

من به جاری گفتم مگه این دو تا نوه ش نیستن جاریم گفت بچه دخترشو میگه😂

باور کن تنها نیستی اکثر مادرشوهرا رفتارای مشابه مادرشوهر تو دارن

خدابیامرزه ولی من صددفه میگم ادمی‌ک فرق میزارهبین بکه هاش یکیو عزیز میشماره اونیکی نه از حیوان کمتره

دقیقا 

من که مادر شوهرمو ندیدم اما شوهرم انقد تعریفشو می‌کنه 

ایششش اگر بود حتما رو سرم سپارش میکرد 

💚🌱

اره خودمم میگم

بخدا منم خداروشکرمیکنم سرش گرمه دامادش باشه و چالش های زندگی دخترش ب زندگی ما کار نداشته باشه

تو عقد یه بلاهایی سرما اوردن ک هنوزاثارش توی روحیم هست هنوزم ک هنوزه دوسال میگذره ولی هنوز یادش میوفتم قلبم تیر میکشه

بخدا منم خداروشکرمیکنم سرش گرمه دامادش باشه و چالش های زندگی دخترش ب زندگی ما کار نداشته باشهتو عقد ...

خدا لعنتش کنه 

اره بخدا اهمیت نده 

هرچند آدم حسودیش میشه 

زورش میاد 

اما مهم خودت و شوهرتی به هیچکس اهمیت نده 

💚🌱

چون داماد معمولا اهل دخالت و فضولی نیست دخترم همیسه بیشتر نسبت به خانواده محبت داره حتی بعد ازدواج

ولب عروسا اکثرا از خانواده شوهر دوری میکنن میگن دوری و دوستی پسرم بعد ازدواج کلا یادش میره پدر مادریم داره

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰