panah4390 مدیر عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 3660 عنوان معلمی ک بچه هشت ساله رو کتک بزنه | مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 68 پست خواهرزادم ۸ سالشه از اول مهر معلمش کتکش زده یعنی کلا همه دانش اموزارو کتک زده چهارشنبه خواهرزادمو دوستش سر کلاس صحبت میکنن معلمشم کتکش میزنه خیلی عصبی شدم واقعا شما بودین چ برخوردی داشتید؟ میگم شنبه برم مدرسه اخه خواهرم هم شرایطشو نداره بره هم بی سرو زبونه 1404/07/18 | 02:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 64617 نه عزیزم.ب این راحتی ک نیست.نهایت معلمه حاشا میکنه میگه نزدم.تا جرم ثابت نشه اخراجی در کار نیست. مگه کلاس ها دوربین نداره؟اخراج که فکر نکنم به قول شما همون تذکر و نهایت توبیخ 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مهلم عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 290 مگه کلاس ها دوربین نداره؟اخراج که فکر نکنم به قول شما همون تذکر و نهایت توبیخ نه گلم.مگه مدارس خاص دوربین داشته باشن.معمولا تو سالن،حیاط و سرویس بهداشتی(راهروش)دوربین هست
im_ladan عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 694 خیلی ناراحتشم از اینور بابا بالا سرش نیس از اینورم معلم عقده ایش کتکش زده افت داشته دلم میخاد فردا ص ... حتما بروجای تو بودم میرم دعواش میکنم تا کتکش نزنهباید اخراجش کنن
panah4390 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 3660 مدیر هیچوقت نمیگه.بگه هم اخراج نمیکنن مدیرشونم متوجه شدن معلمشون چ ادمیه
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 64617 نه گلم.مگه مدارس خاص دوربین داشته باشن.معمولا تو سالن،حیاط و سرویس بهداشتی(راهروش)دوربین هست جدی فکر کردم همه جا دارن مدرسه پسرم تو همه کلاسها و نماز خونه و راهرو و در سرویس و... کلا همه جا دوربین هست نقطه کور نداره مدرسه دولتی هم هست واسه همون فکر کردم همه جا داره 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
panah4390 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 3660 حتما بروجای تو بودم میرم دعواش میکنم تا کتکش نزنهباید اخراجش کنن بنظرتون دعواش کنم از همونجا برم اداره اموزش پرورش ؟
مهلم عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 290 مدیرشونم متوجه شدن معلمشون چ ادمیه میدونم متوجه شده اما نمیگه.بنظرم والدین برین پیش مدیر و دوستانه مسئله رو حل کنید.برین اداره نهایت بهش تذکر میدن.اما معلم با دانش آموز لج میفته
135aida عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 715 چقدر جناییش میکنید.تذکر میدن.تکرار بشه توبیخ.به اخراج نمیرسه اگه ثابت بشه و مدرک داشته باشن و سه چهار خونواده درگیر باشن احتمال اخراج خیلی زیاده
im_ladan عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 694 پارسال کلاس دوازدهم بودم..معلم دینی خیلی بداخلاق بود مشکل شنوایی دارممعلم دینی اصلا درکم نکرد سرم داد زد..میخواست منو بزنه بخدااادوستام خیلی ناراحت شدن چون منو خیلییی دوسم دارنبعد دوستام رفتن دفتر از معلم دینی شکایت کردنخداروشکر اخراجش کردن
مهلم عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 290 جدی فکر کردم همه جا دارن مدرسه پسرم تو همه کلاسها و نماز خونه و راهرو و در سرویس و... کلا همه جا دور ... نه گلم.شهرستان ما نهایت اگه سه تا مدرسه اونم تو حیاط و تو سرویس دوربین داشته باشه
kopmm عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 3505 من سال چهارم مدرسه معاونمون بهم زد بعد ی آشنایی داشتم تو آموزش پرورش کاری کرد ک معاونه صدام زد تو دفترش معذرت خواهی کرد ازم 😂 سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم
مهلم عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 290 اگه ثابت بشه و مدرک داشته باشن و سه چهار خونواده درگیر باشن احتمال اخراج خیلی زیاده بله.گفتم ک تا جرم ثابت نشه اخراج نمیشه.برای اثبات یا باید آسیب جدی زده باشه یا دوربین باشه.صرف گفتن چندتا دانش آموز قبول نمیکنن
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 64617 نه گلم.شهرستان ما نهایت اگه سه تا مدرسه اونم تو حیاط و تو سرویس دوربین داشته باشه عه کاش همه جا بود ما هم شهرستان هستیم گیلان 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙