2777
2789
عنوان

معلمی ک بچه هشت ساله رو کتک بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 68 پست
بودجه ندارن.

👌👌👌درسته 

بودجه دولتی از کمک به مدرسه تامین میشه 

مدرسه پسرم کمک به مدرسه زیاد میگیرن ولی ارزش داره امکانات همه چی داره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

👌👌👌درسته بودجه دولتی از کمک به مدرسه تامین میشه مدرسه پسرم کمک به مدرسه زیاد میگیرن ولی ارزش داره ...

خداروشکر.

متاسفانه بودجه آموزش وپرورش از همه نهادها کمتره.در حالیکه پایه و اساس آموزش نسل آینده ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر.متاسفانه بودجه آموزش وپرورش از همه نهادها کمتره.در حالیکه پایه و اساس آموزش نسل آینده ست

آره می‌دونم 

دوستم مدیر یه مدرسه هست 

اولیا کمک به مدرسه نمیدن 

مدرسه هم هیچ امکاناتی نداره چون بودجه نیست که بخره 

خیلی ناراحت بود از این بابت 

آره می‌دونم دوستم مدیر یه مدرسه هست اولیا کمک به مدرسه نمیدن مدرسه هم هیچ امکاناتی نداره چون بودجه ن ...

خیلی جاها کشش ندارن.

من معلم مدرسه عشایری هستم.کلا۲۱دانش آموز داره مدرسه.اونم مثلا هر خانواده دوتا دانش آموز داره.گفتیم نفری پونصد تومن اونم دوقسطه.خداییش برای خیلیا سخته ی تومن بخوان بدن.از طرفی سرانه اداره هم سه میلیون میدم.ما واسه رضای خدا از جیب می‌ذاریم اما بازم جوابگو هزینه ها نیستیم

خیلی جاها کشش ندارن.من معلم مدرسه عشایری هستم.کلا۲۱دانش آموز داره مدرسه.اونم مثلا هر خانواده دوتا دا ...

خدا خیرتون بده 

نه اینا روستا هستن و مثل شما تعداد کم  ولی خب پولدار هستن 

گفت تقریبا. همشون دوتا خونه و ماشین و یه عالمه زمین کشاورزی و باغ مرکبات و برنج  دارن 

ولی میگن مدرسه دولتی هست و هیچ پولی نمیدن 

کلا امسال انتقالی گرفت جای دیگه 

گفت همه جوره اذیت میکردن والدین 

کمک به مدرسه یکیش بود در موارد دیگه هم همکاری نداشتن 

آره برای یه سری واقعا سخته مخصوصا اینا که شما گفتی خب پولدار نیستن مشخصه 

ولی وقتی داری چرا آدم نده برای رفاه بچه 

ما امسال ۸ تومن هست کمک به مدرسه 

پارسال پنج بود 

ولی خب داریم میبینیم برای مدرسه خرج میشه 

کل تابستون امسال در حال تعمیرات بودن تمام هزینه ها هم مدیر تو گروه  نوشت 

واسع همون کسی اعتراض نداره و همه کمک می‌کنن 

خدا خیرتون بده نه اینا روستا هستن و مثل شما تعداد کم ولی خب پولدار هستن گفت تقریبا. همشون دوتا خونه ...

چ عالی.

بنظرم اینا باقیات صالحاته . مادامی که دانش آموزای سال های بعد هم استفاده میکنن ثوابش به شما میرسه.خداخیرتون بده و فرزند گلتون عاقبت بخیربشه

چ عالی.بنظرم اینا باقیات صالحاته . مادامی که دانش آموزای سال های بعد هم استفاده میکنن ثوابش به شما م ...

ممنونم گلم 

دقیقا مدیر هم همینو میگه 

میگه دیگران کاشتند شما خوردید 

شما بکارید دیگران بخورند 

اینم در نظر بگیر بچه ها خیلی غلو میکنن من. یه بار لپ یه شاگردمو کشیدم مامانش مبگفت علی گفته خانم منو نیشگون گرفته! لپمو نیشگون گرفته 

اون معلم هم شاید یه دونه زده پشت کمر بچه اومده خونه میگه خانم منو کتک زده. و اینو بدون انگشت شمارن معلمایی که تو مدرسه پسرانه اونم با جمعیت بالا تدریس کنن ولی اقلا یه ضربه پشت کمر و اینا نداشته باشن. خودت بری سر کلاس پسرانه میفهمی چی میگم