2777
2789
عنوان

دختری که خونه باباش خیلی اذیت شد

615 بازدید | 38 پست

همه جوره اذیت شدم و آرزو خیلی چیزا ب دلم موند تو خونه همیشه پدرم اخم‌کرده بود و اما وقتی یکی میومد ب عنوان مهممان شروع میکرد ب لطیفه گویی و قصه سرایی و خنده و بیرون با همه هرهر میکرد اما داخل خونه نگم براتون ،یبار لاک زده بودم برم دانشگاه گفت میخای اینکارا کنی نمیحاد بری و حق نداشتیم با کسی بریم جایی و کسی بیاد خونمون،دست بزن داشت و اگر ۲مین صدا میکرد برای شام ‌و‌نمیرفتیم میومد میزد و هیچوقت نپرسید چی لازم دارید و چی میخاید حالا که شوهر کردم جلوی شوهرم خودشیرینی میکنه چی نیاز داری بیرون بگیرم،ی ادم دورو و کلک باز و ۱۰۰چهره،یه روز رفیقم گفت فلاکس بگیر بیام دنبالت بریم پارک ،بابام اخم و تخم کرد که بری پارک بگن دخترفلامی توی پارک بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ه‍هی منم هیچوقت از پدر مادر محبت ندیدمبازم خدارو شکر کن بره تو الکی هم که شده حفظ ظاهر میکنخانواده م ...

حتما شماهم مثل من اضافه بودی توی خونه و ارزو ب دلت موند مثل دخترای ۲۷ساله الان با قر بگی میخام درس بخونم و الان قصذ ازدواج ندارم