هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29860 عنوان اگه نوزاد یک ماهه فقط سه سانت قدش رشد کرده باشه کوتاه قد ب حساب میاد یانه 109 بازدید | 18 پست قدش موقع تولد ۵۰ بود یکماهگی شد ۵۳درصورتی که همه بچه های توگروه ودوربریام که ۵۰ سانت بودن شدن ۵۴ و۵۵ الان میگید مقایسه نکن ولی قد ما بلنده خب چطور بچه رشد نکرده اینایی ک میگم خودشون کوتاه قدن میخام بفهمم ازچیه اخه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه. 1404/07/18 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیراهن_صورتی عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1145 هر بچه ای ی طوره واقعا با مقایسه فقط خودتو اذیت میکنیپس من موقع تواد۵۶ بوده بگم الان قد بلنده خیلی معلوم نیست بززگ بشن چی بشن
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29860 هر بچه ای ی طوره واقعا با مقایسه فقط خودتو اذیت میکنیپس من موقع تواد۵۶ بوده بگم الان قد بلنده خیلی ... منظورت چیه الان قد بلند نیس؟یعنی ربطی نداره بچه ای ک قد بلنده ب قد الانش؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29860 عزیزدلم ممکنه تو سن نوجوانی ی دفه قد بکشه یعنی ربطی نداره بچه ای ک قد بلنده ب قد الانش؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29860 برایکی دوسانت کموزیادخودتواذیت نکن دختر😂 سواله برام واقعا 🫠😂یعنی ربطی نداره بچه ای ک قد بلنده ب قد الانش؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
پیراهن_صورتی عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1145 منظورت چیه الان قد بلند نیس؟یعنی ربطی نداره بچه ای ک قد بلنده ب قد الانش؟ من پسر خاهرم موقع تولد اینقدر ریزه بود الان ۱۵ سالشه از باباشم بلندتر شده البته از همه بلندتر شده۱۸۰ قدش شدههمه در تعجبیم اگه ب تولدش بود الان ۱۵۰ ب زور باید میبود
30ستاره30 عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 15940 یعنی ربطی نداره بچه ای ک قد بلنده ب قد الانش؟ تغذیه ورزش تو رشد قد تاثیر داره. الان مشخص نمیشه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29860 من پسر خاهرم موقع تولد اینقدر ریزه بود الان ۱۵ سالشه از باباشم بلندتر شده البته از همه بلندتر شده۱۸۰ ... جددی خب خداروشکرمن فکر کردم خیلی ربط داره هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
پیراهن_صورتی عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1145 جددی خب خداروشکرمن فکر کردم خیلی ربط داره اگه دیدی بعدها رشدش کمنره میتونی ورزشایی ک تاثیر داره بفرستی نگران این چیزا نباش سالم باشه باقیش حله
زینبانو عضویت: 1404/05/15 تعداد پست: 3623 یعنی ربطی نداره بچه ای ک قد بلنده ب قد الانش؟ ن عزیزدلم ارث تغذیه استرس خواب تاثیر دارن بخصوص دوره نوجوانی
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29860 اگه دیدی بعدها رشدش کمنره میتونی ورزشایی ک تاثیر داره بفرستی نگران این چیزا نباش سالم باشه باقیش حله ممنون رفیق هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.