2777
2789

قدش موقع تولد  ۵۰ بود یکماهگی شد ۵۳

درصورتی که همه بچه های توگروه ودوربریام که ۵۰ سانت بودن شدن ۵۴ و۵۵ 

الان میگید مقایسه نکن ولی قد ما بلنده خب چطور بچه رشد نکرده اینایی ک میگم خودشون کوتاه قدن میخام بفهمم ازچیه اخه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر بچه ای ی طوره واقعا با مقایسه فقط خودتو اذیت می‌کنیپس من موقع تواد۵۶ بوده بگم الان قد بلنده خیلی ...

منظورت چیه الان قد بلند نیس؟

یعنی ربطی نداره بچه ای ک قد بلنده  ب قد الانش؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزدلم ممکنه تو سن نوجوانی ی دفه قد بکشه

یعنی ربطی نداره بچه ای ک قد بلنده ب قد الانش؟

برایکی دوسانت کموزیادخودتواذیت نکن دختر😂

سواله برام واقعا 🫠😂

یعنی ربطی نداره بچه ای ک قد بلنده  ب قد الانش؟

منظورت چیه الان قد بلند نیس؟یعنی ربطی نداره بچه ای ک قد بلنده ب قد الانش؟

من پسر خاهرم موقع تولد اینقدر ریزه بود الان ۱۵ سالشه از باباشم بلندتر شده البته از همه بلندتر شده۱۸۰ قدش شده

همه در تعجبیم اگه ب تولدش بود الان ۱۵۰ ب زور باید می‌بود 

من پسر خاهرم موقع تولد اینقدر ریزه بود الان ۱۵ سالشه از باباشم بلندتر شده البته از همه بلندتر شده۱۸۰ ...

جددی خب خداروشکرمن فکر کردم خیلی ربط داره

اگه دیدی بعدها رشدش کمنره میتونی ورزشایی ک تاثیر داره بفرستی نگران این چیزا نباش سالم باشه باقیش حله

ممنون رفیق