2777
2789
عنوان

عشق به پسر مذهبی خیلی سخته 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 79 پست
پس یعنی این رل من مذهبی واقعی حساب میشه؟چون اهنگ گوش میده میرقصه همه لباسی میپوشهه کلا شاده و باحاله ...

😂

این پسری که من میگم این کارا براش حکم حرامو داره 

تاحالا با تیشرت ندیدمش 

دکتر کوچولو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یعنی این رل من مذهبی واقعی حساب میشه؟چون اهنگ گوش میده میرقصه همه لباسی میپوشهه کلا شاده و باحاله ...

آخه کسی که دوست دختر داره مذهبی حساب نمیشه اما نمیشه قضاوت کرد من از نیتش خبر ندارم ان شاءلله خوشبخت باشین🫀

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

هرجور راحتی من برام‌ مهمه طرفم از خودم سختگیر تر باشه ترجیح میدم بابای بچم یه ادمی‌ باشه که از خودم ...

خب من اونجوری کلافه میشم ببینم خشکه همش با خدا بودن جز شرایطمه ولی اینکه طرف خیلی زیاد رعایت کنه ندوست

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

خب من اونجوری کلافه میشم ببینم خشکه همش با خدا بودن جز شرایطمه ولی اینکه طرف خیلی زیاد رعایت کنه ندو ...

خشک چرا

دوست داشتن اینا جنسش فرق داره 

جوری میخوانت که چشمشون بقیه رو نمیبینه 

نمونشو زیاد دیدم تو فامیل  

رقص و اهنگ ملاک زندگی خوب نیست

دکتر کوچولو
ان شاءلله همیشه حرفاشو گوش کنی و این عشق باعث نشه از عشق الهی دور بمونی

یه بنده خدایی خواستگار من بود گفت پوشش زنم برام مهم نیست 

ما رفتیم جلو برای اشنایی 

دیدم هرروز دارم فرق میکنم تو پوشیدنم ازاد شدم 

ولی از وقتی این پسر به زندگیم اومده 

من رو نمازامم که حساس بودم حساس تر شدم چه برسه بقیه چیزا